У нас вы можете посмотреть бесплатно Lemon cream brioches 🍋 baked 🍋 Very soft WITHOUT BUTTER или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A cream donut cannot be refused, especially if it is BAKED and NOT FRIED! Since I made baked Donuts with jam for the first time (about 2 years ago) watch the video here 👉 • BOMBOLONI al forno SOFFICISSIMI con M... I haven't left them behind, they are SOFT and DELICIOUS! Today I wanted to replicate them with Lemon Cream, a pleasure, as you will understand from the video! I made them large with a 10cm pastry cutter but you can make them smaller using a glass! Do them again and let me know! 😉 🌡️ In the OVEN at 175° Static 170° Fanned for about 20 minutes 📝 Dough ingredients 400 g Flour 0 10 g Fresh brewer's yeast 90 g Sugar (you can increase if you prefer sweeter) 130 ml Water (Slightly warm) 1 Egg 1 egg yolk 60 ml Seed Oil (or Olive) Salt 1 pinch 1 Lemon (peel) 📝For the Cream: 500 ml Milk 90 g Sugar 2 whole eggs 40-50 g 00 flour or corn starch Lemon peel 2 tablespoons Liaiore Limoncello (optional) Vanilla extract