У нас вы можете посмотреть бесплатно Εύκολη Ρεβυθάδα ή Ρεβύθια στο φούρνο // Stella LoveCook или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Stella LoveCook - Στέλλα Μάρκου - Stella Markou / Πατήστε το 🔔 για ειδοποιήσεις / Press 🔔 for alerts // ΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΡΑ 📖 SUBSCRIBE TODAY - FREE 👩🍳👨🍳Δεν είμαι εδώ για να σας μετατρέψω σε έναν τέλειο σεφ, απλά να σας βοηθήσω να περιηγηθείτε στην κουζίνα και να φτιάξετε φαγητό που όλοι θα αγαπήσουν ! 👩🍳👨🍳I'm not here to turn you into a perfect chef, just help you navigate the kitchen and make food everyone will love ! * * 🔴Το κανάλι μου Stella Love Cοοκ Πατώντας Εδώ: / @stellalovecook 🔴My channel Stella Love Cοοκ by Clicking Here: / @stellalovecook 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💌Twitter : https://twitter.com/home 💌 Instagram : / stella_love 💌 Facebook : https://www.facebook.com/profile.php?... 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 💓 Εύκολα Ρεβίθια σε Κονσέρβα 🥰 Φτιάξτο στο Σπίτι Χωρίς Κανένα Κόπο Easy Canned Chickpeas 🥰 Make at Home Without Any Effort • Εύκολα Ρεβίθια σε Κονσέρβα 🥰 Φτιάξτο στο Σ... --------------------------------------------------------------------------------------------- Easy chickpeas or chickpeas in the oven -------------------------------------------------- ------ Preparation time: 15 minutes Cooking time: 1:00 - 1:30 hour Total time: 1:45 hours Servings: 4 - 5 servings Author: Stella Markou Components : ▪ 1 kg of boiled chickpeas (▪ 500 g. Chickpeas. ( When we weigh 500 g. Chickpeas. ( When we put them in water for a whole night ) and boil them they will weigh 1 kg ) ▪ 4 large dry onions, roughly chopped ▪ 1½ cups olive oil ( 300 ml ) In case we don't want that much olive oil, we can add just one cup which is ( 200ml. ) ▪ 1½ teaspoons of salt ▪ 1 teaspoon (sharp) black pepper ▪ 1 tablespoon of coarse flour ▪ 2 fresh ripe tomatoes or 1 tablespoon of pulp We can increase or decrease the tomato paste according to our tastes. We can add from ▪ 1 teaspoon of tomato paste up to ▪ 1 tablespoon ▪ 1 mug of water 200ml Now the onion will release all its sugars and the tomato paste will release all its sweet taste. ▪ 1 liter of chickpea water ( If necessary, we will add extra hot bottled water ) We will bake in a preheated oven at 200 to 250 °C. On the last rack of the oven, on the resistances for 1:00 - 1:30 hour. Depending on how strong or weak our oven is. Note: If your oven is completely weak then you will bake it on the bottom of the oven and not on a rack. You won't forget to stir while baking.