У нас вы можете посмотреть бесплатно [賤哥的灶卡] 蒸豬血糕 Homemade Pig Blood Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
一直找不到小包裝的冷凍豬血. 終於在H Mart韓國超市看到上架. 一次拿了6盒. 結帳的人還問說我是要做什麼. 當然, 就是豬血糕啊. I could not find the frozen pig blood for a long time. Finally found them at the H Mart. Took 6 boxes of them. The cashier was asking what I would cook with them. Of course, pig blood cakes. 材料 Ingredients : 冷凍豬血2盒 (283克盒裝) Frozen Pig Blood 2 Boxes (283g each) 糯米約700克 Long Grain Sticky Rice about 700g 鹽1小匙 Salt 1 tsp 作法: 1. 糯米洗過. 然後泡水約1小時 Wash sticky rice. Then soak In water for 1 hour 2. 打開豬血的盒子. 各加入半小匙鹽. 混合均勻 Open up the pig blood boxes, stir in half tsp salt each. Mix well 3. 把糯米瀝乾水, 放入盆中 Drain the sticky rice and place in a steamable pan 4. 把加鹽豬血倒入 Add salted blood Into the rice 5. 稍微混合一下. 鋪平 Give it a stir and pave it flat 6. 放入蒸籠. 滾水大火蒸 Place into a steamer, steam over boiling water pm high 7. 蒸40分鐘 Steam for about 40 minutes 8. 蒸好. 出爐, 放涼 When the time is up, remove from the steamer. Let cool 9. 沒有鋪紙. 要花一點時間拿出 Too lazy to use steamer paper, so pay the price to spend more time removing the cake 10. 先把邊邊弄開. 再用刀壓出 Press open some spaces on all the sides. Then use a knife to press out the blood cake 11. 把邊邊切掉. 整形 Slice off the four sides 12. 最後再分切成要的形狀 Cut the blood cake into the desired shapes 13. 可以冷凍, 要吃就有 Keep in the freezer for future use