У нас вы можете посмотреть бесплатно No Binder Gluten Free Chinese Spring Rolls [Dairy Free/Vegan] или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chinese spring roll is a popular food. I made a gluten free vision before, but some people said they couldn't eat eggs and requested an egg free version. I tested and got this gluten free, egg free and gum free crispy spring roll recipe. Hope you like it. Watch how to make No Binder Gluten Free Chinese Spring Rolls. Ingredients: (The recipe for wrappers in the video is adjusted as follows) Spring roll wrappers (8 wrappers) 60g Rice flour 40g Tapioca starch 50g Mashed sweet potato 1g Salt 60g Water Spring roll filling 3 (10g) Dried shiitake mushrooms 2g Dried black fungus 20g Vermicelli 2 (150g) Extra firm tofu 60g Leek 1tbsp GF Soy sauce 1tbsp GF Mushroom sauce 1/2 tbsp Sesame oil A pinch of salt Spring roll wrapper glue 1/2tbsp Tapioca starch 2tbsp Water For full written recipe please see my cookbook, NO BINDER GLUTEN-FREE RECIPES FROM SCRATCH, ISBN 9798834411093. If you like my videos, please subscribe to my channel! 今天和大家分享无麸质炸春卷(无粘合剂)的做法。 原料: (视频里的春卷皮配方调整如下) 春卷皮(8张) 60g 米粉 40g 木薯粉 50g 番薯泥 1g 盐 60g 水 春卷馅 3个(10g) 干香菇 2g 干黑木耳 20g 干粉丝 2块(150g)老豆腐 60g 大葱 1tbsp GF生抽 1tbsp GF冬菇斋蚝油 1/2 tbsp 芝麻油 少许盐 春卷皮粘合胶 1/2tbsp 木薯淀粉 2tbsp 水 文字食谱请参阅我的食谱教程,NO BINDER GLUTEN-FREE RECIPES FROM SCRATCH, ISBN 9798834411093. 如果喜欢我的频道,请订阅和点赞!谢谢!