У нас вы можете посмотреть бесплатно 美食台 | 這樣燒大排,只有媽媽們最瞭解! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
椒鹽排條是大排的經典做法,食材步驟都很簡單,下飯下酒當零食更是一絕。想要炸出外脆裡嫩的排條,只要“拍拍肉、加點水,複炸一下更酥脆”,廚房小白也能輕鬆掌握。再教你現炒椒鹽的方法,香氣十足,無論炒菜、佐料都可以用到。 Salt and Pepper Pork Ribs is a classic recipe with simple steps and available ingredients. It goes well with rice and wine, and is a perfect snack as well. Beat the meat to loose, add some water and deep fry for twice, then you’ll have pork ribs which are crispy outside and tender inside. Even a green hand in cooking can master the recipe easily. In today’s video there’s also the method of making salt and pepper by yourself. With rich aroma, self-made salt and pepper can be used for both cooking or dipping.