У нас вы можете посмотреть бесплатно Nyonya Pineapple Jam( Filling for Pineapple Tarts) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Home cooked Pineapple Tarts Jam are definitely tastier and full of aromas, try it and you will surely love it. Ingredients: 3 Large ½ Ripe Pineapples (preferably Morris pineapple) 300-400gm Sugar(adjust to taste) 1 stick 6cm Cinnamon Stick 1 Star Anise *approximately enough for 60-70pcs of Pineapple Tarts of medium size. Preparations: • Skin pineapple & remove eyes then cut into small cubes. • Blend cubes in blender. • Pour blended puree into colander to drain the juice or use cheesecloth to squeeze dry • Add in sugar, cook on medium fire. Stir till puree become almost dry. • Then add cinnamon stick & star anise, continue cooking at low heat to a jam-like consistency and until the color turn to golden brown. • Leave aside to cool before storing.