У нас вы можете посмотреть бесплатно Brownies | Gluten-Free! | или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello all and welcome back to our kitchen at Roco&Co.! In today’s episode we will be learning how to make thin fudgy gluten-free brownies, let’s get started! Recipe -1 stick Salted Butter Melted and Cooled (114 grams) -1 cup White Sugar (224 grams) -2 eggs -1 teaspoon Vanilla (5 grams) -1/2 cup Unsweetened Cocoa Powder (42 grams) -1/2 cup Cup4Cup Multipurpose Flour -1/2 teaspoon Sea Salt (5 grams) Instructions In a bowl combine all dry ingredients: flour, unsweetened cocoa powder, sugar, and salt. In a separate bowl add melted butter and half of dry ingredients mixture. Stir to combine. Add eggs, mix to combine. Then pour the remaining dry ingredients and mix thoroughly. Preheat oven to 350 degrees Fahrenheit (180 degrees Celsius). Line small cookie sheet with parchment and spread batter evenly. Sprinkle with chocolate chips if desired, and bake until aroma of chocolate fills the air. Approximately 10 minutes. Remove from oven. Let cool and dust with powdered sugar. Cut to serve. Enjoy, from our kitchen to yours! Be sure to follow us on Instagram: @rocoandcompany For Business Inquiries Only Contact Us At: [email protected] #brownies #baking #fall #bakingrecipes #glutenfreebaking #cup4cup #recipe