У нас вы можете посмотреть бесплатно Brewing a Pacific Northwest Grapefruit IPA или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
We brewed a Pacific Northwest IPA using experimental grapefruit hops and grapefruit puree. *UPDATE 5/13/17: This beer won a gold medal in its category at the Heart of Cascadia: Colors of IPA competition* PACIFIC NORTHWEST IPA RECIPE: Targets: 1.066 OG 1.013 FG 60 IBU 9 SRM 1 hour mini-mash (148F) 7.5 lbs Mecca Grade Lamonta 1 lb Mecca Grade Vanora 1 lb Wheat Malt .5 lb Mecca Grade Opal 44 1 oz Ahtanum (mash hop) 1 hour boil .5 oz Centennial (FWH) .5 oz Centennial (30 min) 1 oz Amarillo (15 min) 3 lbs Light LME (10 min) 1 oz Citra (10 min) 1 oz Amarillo (5 min) 1 oz Exp. Grapefruit (0 min) Fermentation Imperial Organic Yeast A24: Dry Hop Primary ferment at 65F (2 weeks) Split to two 3 gallon secondary vessels Grapefruit Secondary Rack onto 1 can Vintner’s Harvest Grapefruit Puree 1 oz Exp. Grapefruit (5 day DH) 1 oz Amarillo (3 day DH) Standard Secondary 1 oz Denali (5 day DH) 1 oz Hull Melon (3 day DH) Follow Alex on Instagram: / brehmbucks Follow Caitlin on Instagram: / caitlinbrehm Follow us on Twitter: / brewalexcaitlin MUSIC: "On The Weekend" By Nicolai Heidlas https://www.hooksounds.com/royalty-fr...