У нас вы можете посмотреть бесплатно Cold Smoked Mackerel или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
How to cold smoke mackerel from and to. There is nothing difficult in preparing real, tasty, smoked mackerel. The recipe is easy and fast process. And most importantly, everything is natural in it! No liquid smoke and pre-made marinades with questionable ingredients! Ingridients : Fish Water - the same ammount as fish by weight Salt - 10% of amount of FISH , NOT Fish and Water together or 5 % of total weight Sugar - 1 % of fish weight Spices to taste In water, dissolve salt, sugar and, if desired, spices. Leave the fish in brine in the refrigerator for 5 days. After that, rince under water, hang it for 2 - 12 hours till skin feels dry to touch. Then you can start cold smoking fish.