У нас вы можете посмотреть бесплатно Steamed Buns / Mantou An easy way to make smooth steam buns 蒸馒头 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
There are various ways to make Chinese steamed buns / Mantou / 馒头. I will share how to make homemade steamed buns in an easy way. Only one rise is needed. The Mantou you made in this way will have a very smooth surface. If you would like to use a stand mixer to make the dough, knead for 18 minutes on speed 2. Steam Buns / Mantou Recipe: All-purpose Flour 375g (2 Cups+⅓ Cup) Instant Yeast 3g (1 Tsp) Ice Water 180g (⅓ Cup+½ Cup) Let rise at room temperature until 1.5 times of the original size; begin steaming with cold water over high heat, turn to medium heat when water boils and steams appear, steam for 19 minutes; turn off the heat, wait for 5 minutes before having a small opening, wait for another 3 minutes before fulling opening the lid steam buns, Mantou, steamed buns recipe, Mantou recipe, 蒸馒头