• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

馒头做法︱一次发酵法和二次发酵法的区别,无泡打粉,蓬松柔软 Steamed Buns-Mantou【ENG SUB】 скачать в хорошем качестве

馒头做法︱一次发酵法和二次发酵法的区别,无泡打粉,蓬松柔软 Steamed Buns-Mantou【ENG SUB】 3 years ago

馒头做法

馒头的做法

馒头 怎么做

馒头做法 中筋面粉

馒头做法 酵母

steamed buns

白馒头做法

馒头做法酵母

steamed bun

小豪厨房

Hao's kitchen

mantou

馒头

酵母发酵

chinese steam buns

食谱

酵母

chinese food

馒头的制作

馒头制作过程

馒头做法食谱

馒头做法马来西亚

馒头的制作方法

蒸馒头

美食

包子

面食

怎样做馒头松软

馒头做法大全

yt:cc=on

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
馒头做法︱一次发酵法和二次发酵法的区别,无泡打粉,蓬松柔软 Steamed Buns-Mantou【ENG SUB】
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 馒头做法︱一次发酵法和二次发酵法的区别,无泡打粉,蓬松柔软 Steamed Buns-Mantou【ENG SUB】 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 馒头做法︱一次发酵法和二次发酵法的区别,无泡打粉,蓬松柔软 Steamed Buns-Mantou【ENG SUB】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 馒头做法︱一次发酵法和二次发酵法的区别,无泡打粉,蓬松柔软 Steamed Buns-Mantou【ENG SUB】 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



馒头做法︱一次发酵法和二次发酵法的区别,无泡打粉,蓬松柔软 Steamed Buns-Mantou【ENG SUB】

大家好,我是小豪。今天我们来做白白胖胖的大馒头。馒头有分一次发酵和二次发酵两种做法,做法上有些许不同,我会用两种做法做出馒头来比较,你喜欢哪种口感,就用哪一种做法吧。这是一个没有盐,没有泡打粉,没有改良剂的配方,面团只要揉透揉光,你依然可以做出又白又软的大馒头,放凉后也不会变得像石头一样硬。 小豪每周都会跟大家分享一款美食或糕点的做法和秘密。点以下的链接订阅小豪厨房,并打开旁边的小铃铛,这样你就不会错过小豪发布的最新视频~    / @haoskitchen   PS!! 05:22 有错误讯息,温水/温牛奶的量是100g 配方:(可以做4个大馒头,每个80g左右) 普通面粉/中筋粉。。。200g 酵母。。。2g 白糖。。。20g 温水/温牛奶。。。100g 白油/植物油。。。8g 蒸法: 用金属蒸笼,锅盖需要开个小缝隙,让多余的水蒸汽尽快散掉。用竹蒸笼就可以省略这一步。凉水上锅,先用大火把水煮滚。水滚冒出水蒸气后转中火蒸15分钟。蒸熟后要焖3-5分钟才开盖,避免馒头塌缩。 Hello everyone, I am Xiaohao. Today we are going to make steamed buns. Steamed buns have two different methods to make: once fermentation and twice fermentation. The methods are slightly different. I will use the two methods to make steamed buns and compare. Use whichever method you like. This is a formula with no salt, no baking powder, and no improver. As long as the dough is kneaded thoroughly, you can still make a white and soft big steamed bun. It will not become as hard as a stone after cooling. Xiaohao will share with you the recipes and secrets of a delicacy or pastry every week. Click the link below to subscribe to Hao’s Kitchen, and turn on the small bell next to it, so that you will not miss the latest video released by Xiaohao~    / @haoskitchen   PS! ! 05:22 There is an error message, the amount of warm water/warm milk is 100g Recipe: (you can make 4 large steamed buns, each about 80g) Plain/all-purpose flour. . . 200g Yeast. . . 2g Sugar. . . 20g Warm water/warm milk. . . 100g White oil/vegetable oil. . . 8g Steaming method: With a metal steamer, a small gap needs to be opened in the lid to allow the excess water vapor to dissipate as soon as possible. You can omit this step with a bamboo steamer. In a pot with cold water, boil the water first with high heat. After the water boils vapor come out, turn to medium heat and steam for 15 minutes. After steaming, simmer for 3-5 minutes before opening the lid to avoid the buns from collapsing. #馒头 #mantou #steamedbuns #面食

Comments
  • 一次發酵(直接法)、二次發酵及低溫發酵法饅頭的差別? 2 years ago
    一次發酵(直接法)、二次發酵及低溫發酵法饅頭的差別?
    Опубликовано: 2 years ago
    42746
  • 天然酵种馒头——不塌不酸,筋道扎实,个个标志!Sourdough Steamed Buns (Mantou) 3 years ago
    天然酵种馒头——不塌不酸,筋道扎实,个个标志!Sourdough Steamed Buns (Mantou)
    Опубликовано: 3 years ago
    44586
  • 再也不怕揉馒头❗容易又实用的方法!越嚼越香甜的蒸馒头💯 I've NEVER seen buns made SO EASY❗ With this method❗▏佳宝妈美食 Gabaomom 2 years ago
    再也不怕揉馒头❗容易又实用的方法!越嚼越香甜的蒸馒头💯 I've NEVER seen buns made SO EASY❗ With this method❗▏佳宝妈美食 Gabaomom
    Опубликовано: 2 years ago
    713935
  • 金瓜喜粄的做法︱少糖配方,发酵时间的比较 Pumpkin Hee Pan【ENG SUB】 4 years ago
    金瓜喜粄的做法︱少糖配方,发酵时间的比较 Pumpkin Hee Pan【ENG SUB】
    Опубликовано: 4 years ago
    243431
  • [Sub] Steamed Pork Bun Recipe(Baozi) 4 years ago
    [Sub] Steamed Pork Bun Recipe(Baozi)
    Опубликовано: 4 years ago
    4806326
  • Brown Sugar Steamed Buns/Mantou│Cannes Recipe 2 years ago
    Brown Sugar Steamed Buns/Mantou│Cannes Recipe
    Опубликовано: 2 years ago
    97259
  • 简易杂果蛋糕,分蛋法,超级松软的圣诞必吃蛋糕※MIXED FRUIT CAKE【ENG SUB】 2 years ago
    简易杂果蛋糕,分蛋法,超级松软的圣诞必吃蛋糕※MIXED FRUIT CAKE【ENG SUB】
    Опубликовано: 2 years ago
    20592
  • Steamed Buns 3 years ago
    Steamed Buns
    Опубликовано: 3 years ago
    2049342
  • 简单蒸蛋糕做法 │ 免烤箱,绝不塌陷,少油少糖,健康蛋糕 No oven steamed cake 【ENG SUB】 4 years ago
    简单蒸蛋糕做法 │ 免烤箱,绝不塌陷,少油少糖,健康蛋糕 No oven steamed cake 【ENG SUB】
    Опубликовано: 4 years ago
    1450522
  • 饅頭為什麼塌陷? 為什麼死麵? 歷經多次實驗,我發現了幾個原因。 2 years ago
    饅頭為什麼塌陷? 為什麼死麵? 歷經多次實驗,我發現了幾個原因。
    Опубликовано: 2 years ago
    49457

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5