У нас вы можете посмотреть бесплатно Simple Japanese Chawanmushi|Fail-Proof Recipe Anyone Can Make или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thanks for watching! Today I’m sharing a super easy way to make **Chawanmushi (Japanese steamed egg custard)**. This recipe is beginner-friendly — you don’t need dashi, special tools, or complicated steps. Just mix: ✔ Egg (50 ml) ✔ Water 150 ml ✔ Salt (a pinch) ✔ Chicken stock powder ✔ A touch of MSG (optional) Then steam it. That’s it. Simple, smooth, and delicious! I’ll also show: ・How to remove bubbles ・Why the egg-to-water ratio is important ・What to do if it becomes foamy ・An even EASIER version for people who don’t want any hassle 😆 Enjoy making real Japanese home-style Chawanmushi! All is well 😊