• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How I Cook 20 Healthy Meals in 1 HOUR скачать в хорошем качестве

How I Cook 20 Healthy Meals in 1 HOUR 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How I Cook 20 Healthy Meals in 1 HOUR
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How I Cook 20 Healthy Meals in 1 HOUR в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How I Cook 20 Healthy Meals in 1 HOUR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How I Cook 20 Healthy Meals in 1 HOUR в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How I Cook 20 Healthy Meals in 1 HOUR

Here's my easy method to cook a week's worth of healthy meals for 2 people in just 1 hour with minimal cleanup! Use code LAGERSTROM to get 15% off + FREE shipping! Click: https://catalinacrunch.com/LAGERSTROM ▶️ WATCH NEXT: Healthy Meal Prep That ACTUALLY Tastes Good:    • Healthy Meal Prep that ACTUALLY Tastes Good   20 Meals for $30:    • How I Make 20 Healthy Meals for $30   👋🏼Shop my new Lagerstrom 8" Chef's Knife Here: https://brianlagerstrom.com/shop ☕Like this content and want to show support? Buy me a "coffee" here: https://ko-fi.com/brianlagerstrom 🔪MY GEAR: RICE COOKER: https://amzn.to/43XpOko CUTTING BOARD: https://amzn.to/341OgnD 10" CHEFS KNIFE: https://amzn.to/3gBwL4q DIGITAL SCALE: https://amzn.to/30bNZO3 HALF SHEET PAN: https://amzn.to/41SQxy1 HALF SHEET WIRE RACK: https://amzn.to/41tasDT IMMERSION BLENDER: https://amzn.to/36ycPf2 FAVORITE PEELER: https://amzn.to/2HTHeKq 8qt STOCK POT: https://amzn.to/449W0Cu SPIDER STRAINER: https://amzn.to/3FYqcoc INSTANT READ THERMOMETER: https://alnk.to/h6DEEJA PARCHMENT SHEETS: 8qt STOCK POT: https://amzn.to/449W0Cu As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases -- SHOPPING LIST / INGREDIENTS: PROTEINS: 2lbs/1kg Boneless skinless chicken breast 2lbs/1kg of Skin on Norwegian salmon VEGGIES - cut into large bite sized pieces 2 heads of broccoli 1lb/.5kg brussel sprouts 1.5lb/1kg thick cut carrots 2 large bunches of kale or chard (leaves cut into pieces with stem end thinly sliced) CARBS 600g rice (I like medium grain calrose) 1.5lb/1kg potatoes (i’m using red baby potatoes), cut into large bite sized pieces 2 med-lrg sweet potatoes, peel and cut into bite size cubes PANTRY/FRIDGE ITEMS Salt Pepper Olive oil Arugula (2-3 clamshells) Roasted red bell pepper Pepperoncinis Marinated olives Feta Pickled red onions (RECIPE:    • White Pizza 4 Ways (Proving Pizza Doesn't ...  ) Grainy mustard Balsamic vin Shredded cabbage Sushi ginger 3 avocados Roasted seaweed or furikake Kimchi Sesame seeds Corn tortillas Pickled jalapenos Lime Garlic powder (or garlic) Onion powder Chili flakes/red pepper flake Honey SAUCES and CONDIMENTS: Gochujang sauce (RECIPE:    • Quick Korean Beef Rice Bowl | WEEKNIGHTING  ) Teriyaki sauce (RECIPE:    • Quick Teriyaki Salmon | WEEKNIGHTING  ) Sesame ginger salad dressing(RECIPE:    • BIG ASS SALAD 3 Ways (Salad Recipes That E...  ) Pesto (RECIPE:    • My Favorite Way to Eat Summer Tomatoes  ) Chili crisp Tomatillo salsa (RECIPE:    • DELUXE Breakfast Burritos   ) 1. Boil large pot of water 2. Preheat oven to 425F/220C 3. Lay out chicken onto a parchment lined sheet tray. Season with salt and pepper. 4. Lay the salmon onto a parchment lined sheet tray skin side down. Season with salt and pepper 5. Bake the chicken and salmon at 425F/220C 6. At around the 15 minute mark, check the Salmon. It’s done cooking when the internal temp reaches 130-140F/55-60C. 7. The chicken should be done after cooking for between 20-25 minutes depending on the size of the breasts. They’re done when the internal temperature reaches 150-160F/65-70C 8. Transfer salmon and chicken to wide, flat storage containers in the fridge (lid off) to cool 9. Salt the now-boiling water very well and add in chopped broccoli. Cook for about 90 seconds or until the broccoli has softened, but still has a little bite to it. Transfer the broccoli to a wire rack to drain 10. Add the carrots into the boiling water and cook for 3-4 minutes until just tender, but still a little snappy. Transfer to wire rack to drain 11. Add the kale to boiling water & cook for about 2 minutes. Transfer to wire rack to drain 12. Add brussel sprouts to the boiling water & cook for 3-4 minutes. Transfer to wire rack to drain 13. Increase oven temp to 475F/245C 14. To cook the rice, combine 800g water with 600g rice & a very large pinch of salt in a rice cooker. Stir & set to cook on the white rice setting. Store in a container or two in the fridge until ready to use. 15. Slice potatoes in half. Replace the parchment paper from one of the protein sheet trays with a fresh sheet and add on sliced potatoes. Add a generous squeeze of olive oil and a large pinch of salt. Toss on the sheet tray to coat and arrange potatoes cut side down. 16. Peel and cut sweet potatoes into bite size cubes. Replace parchment paper from the 2nd protein sheet tray with a fresh sheet & add diced sweet potatoes. Drizzle with olive oil and salt & toss to evenly coat. 17. Add both trays of potatoes into the oven to cook at 475F/245C. Cook for about 25 minutes until roasted, tender, and charred around the edges. Transfer potatoes into paper towel lined containers and store in the fridge. *If you’d like to make your own sauces, i’ve linked to recipes for all of them above* CHAPTERS: 0:00 Intro and goals 0:49 Cooking the proteins 1:49 Prepping the veggies and finishing the proteins 3:26 Cooking the vegetables 5:00 Pouring a bowl of cereal (ad) 5:57 Cooking the carbs 7:52 Let’s talk sauces 9:08 Turning ingredients into composed meals #mealprep #healthyrecipes

Comments
  • How I Cook 20 CRAVEABLE Meals in 1 HOUR 1 год назад
    How I Cook 20 CRAVEABLE Meals in 1 HOUR
    Опубликовано: 1 год назад
  • How I Make 20 Healthy Meals for $30 2 года назад
    How I Make 20 Healthy Meals for $30
    Опубликовано: 2 года назад
  • Основные навыки работы с ножом, которые ДОЛЖЕН знать каждый домашний повар 1 год назад
    Основные навыки работы с ножом, которые ДОЛЖЕН знать каждый домашний повар
    Опубликовано: 1 год назад
  • Мексиканские блюда из 5 ингредиентов — потрясающий вкус, минимум усилий. 1 год назад
    Мексиканские блюда из 5 ингредиентов — потрясающий вкус, минимум усилий.
    Опубликовано: 1 год назад
  • Научись готовить за 1 час! 2 года назад
    Научись готовить за 1 час!
    Опубликовано: 2 года назад
  • 5 Ways I Make Chicken Thighs into Dinner Under 25 Mins 3 месяца назад
    5 Ways I Make Chicken Thighs into Dinner Under 25 Mins
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 3 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • From Scratch Freezer Meals
    From Scratch Freezer Meals
    Опубликовано:
  • BUDGET MEAL PREP | healthy recipes under $3 (using high-quality ingredients) 3 года назад
    BUDGET MEAL PREP | healthy recipes under $3 (using high-quality ingredients)
    Опубликовано: 3 года назад
  • Как стать профессионалом в приготовлении еды в этом году | Руководство для начинающих по приготов... 2 года назад
    Как стать профессионалом в приготовлении еды в этом году | Руководство для начинающих по приготов...
    Опубликовано: 2 года назад
  • These 15 Minute Dinners Will Change Your Life 4 года назад
    These 15 Minute Dinners Will Change Your Life
    Опубликовано: 4 года назад
  • Значит так, дорогой друг, деваться тебе некуда, будешь нам за полцены теперь газ отдавать 13 часов назад
    Значит так, дорогой друг, деваться тебе некуда, будешь нам за полцены теперь газ отдавать
    Опубликовано: 13 часов назад
  • 7 способов МГНОВЕННО улучшить ваши овощи 2 недели назад
    7 способов МГНОВЕННО улучшить ваши овощи
    Опубликовано: 2 недели назад
  • Как корейцы готовят еду 2 года назад
    Как корейцы готовят еду
    Опубликовано: 2 года назад
  • Недорогие и полезные ужины за 30 минут или меньше! 1 год назад
    Недорогие и полезные ужины за 30 минут или меньше!
    Опубликовано: 1 год назад
  • Three Meals I Eat to Live to 100 5 месяцев назад
    Three Meals I Eat to Live to 100
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • 30 Minute Meals That Start with a Rotisserie Chicken 4 месяца назад
    30 Minute Meals That Start with a Rotisserie Chicken
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Приготовьте 5 блюд за 35 минут с помощью этого рецепта приготовления курицы с лимоном 3 года назад
    Приготовьте 5 блюд за 35 минут с помощью этого рецепта приготовления курицы с лимоном
    Опубликовано: 3 года назад
  • DIY Christmas decor. Warm and cozy country house atmosphere  Pumpkin pie 13 часов назад
    DIY Christmas decor. Warm and cozy country house atmosphere Pumpkin pie
    Опубликовано: 13 часов назад
  • 5 Ways To Make Ground Beef Less Boring Under 30 Minutes 7 месяцев назад
    5 Ways To Make Ground Beef Less Boring Under 30 Minutes
    Опубликовано: 7 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5