• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

How to make French pork liver pâté I Like a mousse скачать в хорошем качестве

How to make French pork liver pâté I Like a mousse 7 months ago

liver pate

chefvivien

chef vivien

chicken liver pate

liver pate recipe

chicken liver pate recipe

beef liver pate

pate

how to make liver pate

how to make pate

liver

creamy liver pate

pâté

pork liver pate

pork liver pate recipe

pork liver

pate recipe

liver pâté

pate mousse

mousse

homemade pate recipe

how to make

how to cook

french pate

french pate recipe

french liver pate recipe

french liver pate

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
How to make French pork liver pâté I Like a mousse
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: How to make French pork liver pâté I Like a mousse в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make French pork liver pâté I Like a mousse или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон How to make French pork liver pâté I Like a mousse в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



How to make French pork liver pâté I Like a mousse

Ingredients for liver pâté-mousse: ✔️ pork liver 350 gr / 12.3 oz ✔️ pork fat 175 gr / 6.2 oz ✔️ 1 egg ✔️ 1-2 shallot ✔️ optionally: 1 glass porto or dry wine ✔️ high-fat cream 30%+ 100 ml ✔️ thyme ✔️ 1 tea spoon sugar ✔️ 1/2 tea spoon "4 spices" ✔️ 1 clove of garlic or 1/2 tea spoon dry garlic ✔️ salt 14 gr per 1 kg of total mixture ✔️ pepper 2 gr per 1 kg of total mixture ✔️ chicken broth 500 ml / 17 fl oz ✔️ bay leaf ✔️ butter ✔️ optionally: cognac or brandy 50 ml / 1.7 fl oz 🙂 Subscribe to this channel, share my videos with friends and let's chat in comments SUBSCRIPTION LINK 👉    / @chefvivieneng   If you've already subscribed, press a bell 🔔and you will know first when new recipe is coming #ChefVivien #FrenchClassics #Pâté

Comments
  • ICONIC FRENCH DISH 2 IN 1: POT-AU-FEU 6 months ago
    ICONIC FRENCH DISH 2 IN 1: POT-AU-FEU
    Опубликовано: 6 months ago
    2162
  • How to make authentic FRENCH PARFAIT | Chef Vivien’s pâté recipe 12 days ago
    How to make authentic FRENCH PARFAIT | Chef Vivien’s pâté recipe
    Опубликовано: 12 days ago
    2202
  • Roast duck with orange sauce I French culinary school techniques 5 months ago
    Roast duck with orange sauce I French culinary school techniques
    Опубликовано: 5 months ago
    4016
  • Best technique of PASTA CARBONARA I How to make pasta absorbing flavour from the sauce 5 months ago
    Best technique of PASTA CARBONARA I How to make pasta absorbing flavour from the sauce
    Опубликовано: 5 months ago
    3227
  • Региональная кухня Франции I  МЯСНОЙ ПАШТЕТ-КАЙЕТ 1 year ago
    Региональная кухня Франции I МЯСНОЙ ПАШТЕТ-КАЙЕТ
    Опубликовано: 1 year ago
    63971
  • The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia 5 months ago
    The Legendary Vegetable Soup from the Italian Michelin Restaurant Il Luogo di Aimo and Nadia
    Опубликовано: 5 months ago
    1239407
  • The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE 1 month ago
    The real demi-glace, explained by a French chef: SAUCE vs. BASE
    Опубликовано: 1 month ago
    9885
  • Pro Chef Appetizer I FISH MOSAIC 5 months ago
    Pro Chef Appetizer I FISH MOSAIC
    Опубликовано: 5 months ago
    1900
  • SIMPLE LIVER RECIPE COOKED BY CHEF I Venetian-style beef or veal liver with onions 7 months ago
    SIMPLE LIVER RECIPE COOKED BY CHEF I Venetian-style beef or veal liver with onions
    Опубликовано: 7 months ago
    3114
  • THIS is how you make a perfect Napoli pizza with the 0.59€ flour! 11 days ago
    THIS is how you make a perfect Napoli pizza with the 0.59€ flour!
    Опубликовано: 11 days ago
    183540

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS