У нас вы можете посмотреть бесплатно How to make French pork liver pâté I Like a mousse или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ingredients for liver pâté-mousse: ✔️ pork liver 350 gr / 12.3 oz ✔️ pork fat 175 gr / 6.2 oz ✔️ 1 egg ✔️ 1-2 shallot ✔️ optionally: 1 glass porto or dry wine ✔️ high-fat cream 30%+ 100 ml ✔️ thyme ✔️ 1 tea spoon sugar ✔️ 1/2 tea spoon "4 spices" ✔️ 1 clove of garlic or 1/2 tea spoon dry garlic ✔️ salt 14 gr per 1 kg of total mixture ✔️ pepper 2 gr per 1 kg of total mixture ✔️ chicken broth 500 ml / 17 fl oz ✔️ bay leaf ✔️ butter ✔️ optionally: cognac or brandy 50 ml / 1.7 fl oz 🙂 Subscribe to this channel, share my videos with friends and let's chat in comments SUBSCRIPTION LINK 👉 / @chefvivieneng If you've already subscribed, press a bell 🔔and you will know first when new recipe is coming #ChefVivien #FrenchClassics #Pâté