У нас вы можете посмотреть бесплатно The Secret Behind Italy’s Sweetest Tomatoes - pasta with Pachino tomato sauce! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today we are at the Cinnirella Farm in Pachino, where Sebastiano — Michela’s son — grows the famous Pachino tomatoes, known all over Italy for their incredible sweetness and flavor. Here, the production of cherry tomatoes begins in September, when the plants are sown, and continues until May. Back in the kitchen, Michela prepares pasta di casa (everyday pasta) with a simple, fresh cherry tomato sauce. Here’s her recipe: For the pasta: 1 kg semolina flour 3 large eggs 1 teaspoon salt About 150–200 ml water For the tomato sauce 800 g fresh cherry tomatoes 1 onion 1 bunch of fresh basil 3 tablespoons extra virgin olive oil Salt to taste Buon appetito! Join the Pasta Grannies community: be closer to the grannies and support our work!: / @pastagrannies