• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Peach pie the best EVER скачать в хорошем качестве

Peach pie the best EVER 3 месяца назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Peach pie the best EVER
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Peach pie the best EVER в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Peach pie the best EVER или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Peach pie the best EVER в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Peach pie the best EVER

Butter piecrust 4 ounces grated frozen butter They sit in the freezer until ready to use it In a food processor 11/2 cups All purpose flour (7 1/2 ounces) 2 tablespoon sugar 1 Salt Pulse for a few seconds 16 tablespoons frozen butter cut Into 1/2 inch pieces Process 45 to 50 seconds. Scrape down sides if needed. Dough will form a ball Break into 2 inch pieces and return to the food processor 1 cup All purpose flour(7 Ounces) Pulse 4 -5 times. Doigh should be in about 1 inch pieces Transfer dough to a bowl Add the reserved shredded, frozen butter to the dome mixture 1/2 cup ice water Add 1/4 cup to the dough mixture and toss to combine Add remaining 1/4 cup water, mix to combine Divide doUgh Equally Form 1/2 Of the dough into a desk, form the other half Rectangle Chill For two hours are up to 48 hours YOUR DOUGH IS COMPLETE 3 pounds of peaches, fairly firm to the touch Peel or Blanche the peaches Cut them in half then cut the half in 3rds 1/2 Cup granulated sugar 1 Tablespoon lemon juice 1 Teaspoon Lemon zest Pinch of salt. Leave at room temperature for one hour Remove the dough from the refrigerator allow it to sit at room temperature for 15 minutes Roll dough disk to about 12 inches in diameter Place into a 9 inches pie plate Cover with plastic wrap to avoid the crust drying out The remaining dough roll to a 13 x 101/2 inch rectangle Place on parchment paper on a Cookie sheet Cover both sections of deal with plastic wrap, refrigerate 30 minutes Working with the rectangular section of dough Cut it into 8 1 1/2 inch strips Returned to the baking sheet and chill for 30 minutes Remove one cup of peaches and place in a small bowl, Mash slightly Separate the peaches from the juice reserving the juice Reserve 1/2 cup of peach juice, place in skillet To the peaches 1/2 Cup of cornstarch 2 tablespoons of pectin 2 tablespoons of Sugar 1/4 teaspoon of cinnamon Picture of nutmeg Add mixture to Skillet containing 1/2 cup peach juice, whisk On a medium heat Cook until slightly thickened 3 to 4 minutes Remove from heat, add peaches, stir until well coated Add the crushed peaches to the mixture stir Fill the piecrust Add lattice as the top press allowing 1/2 inch overhang Spray a light mist of water onto the crust 1 tablespoon of sugar spread evenly on top In the oven, insert a baking sheet and preheat the oven to 425 Bake for 20 Minutes Reduce oven temperature to 375° Rotate the pie Continue to cook for an additional 25 to 30 minutes Allow pie to cool Three hours before slicing

Comments
  • Простой рецепт клубнично-ревеневого пирога с слоеным домашним тестом | Michael Bosch Cooking 1 год назад
    Простой рецепт клубнично-ревеневого пирога с слоеным домашним тестом | Michael Bosch Cooking
    Опубликовано: 1 год назад
  • Персиковый пирог, нектарины🍑 Идеальный рецепт 3 года назад
    Персиковый пирог, нектарины🍑 Идеальный рецепт
    Опубликовано: 3 года назад
  • How to Make a Perfect Peach Pie and Homemade Pie Dough 3 года назад
    How to Make a Perfect Peach Pie and Homemade Pie Dough
    Опубликовано: 3 года назад
  • Персиковый торт Очень просто 5 лет назад
    Персиковый торт Очень просто
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Рецепт теста для пирога без ошибок — домашний яблочный пирог 4 года назад
    Рецепт теста для пирога без ошибок — домашний яблочный пирог
    Опубликовано: 4 года назад
  • Martha Stewart's 10 Favorite Desserts (Pies and Tarts) | Martha Stewart 2 года назад
    Martha Stewart's 10 Favorite Desserts (Pies and Tarts) | Martha Stewart
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Make Apple Pie, 3 Ways (Classic, Easy, Caramel) | Allrecipes 1 год назад
    How to Make Apple Pie, 3 Ways (Classic, Easy, Caramel) | Allrecipes
    Опубликовано: 1 год назад
  • Perfect Peach Pie Recipe 1 год назад
    Perfect Peach Pie Recipe
    Опубликовано: 1 год назад
  • Blueberry Hand Pies Recipe | Air Fryer or Oven | So Easy! 🫐 7 месяцев назад
    Blueberry Hand Pies Recipe | Air Fryer or Oven | So Easy! 🫐
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • Peach Pie 5 лет назад
    Peach Pie
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Форшмак и все тонкости его приготовления 3 года назад
    Форшмак и все тонкости его приготовления
    Опубликовано: 3 года назад
  • Старинный Способ | Как Сохранять Овощи Без Холодильника 4 месяца назад
    Старинный Способ | Как Сохранять Овощи Без Холодильника
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Я больше не жарю картошку! Муж просит меня готовить её каждый день! Вкусный ужин 4 месяца назад
    Я больше не жарю картошку! Муж просит меня готовить её каждый день! Вкусный ужин
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Искусство медленной жизни: уютные ужины и летний сад 🌻 Простая жизнь за городом 4 месяца назад
    Искусство медленной жизни: уютные ужины и летний сад 🌻 Простая жизнь за городом
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • Der berühmte Sommer Apfelkuchen, der die Welt verrückt macht! Einfach und lecker! 4 месяца назад
    Der berühmte Sommer Apfelkuchen, der die Welt verrückt macht! Einfach und lecker!
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • 100 Days Solo Bushcraft, Survival & Building a Treehouse in the Rainforest 4 месяца назад
    100 Days Solo Bushcraft, Survival & Building a Treehouse in the Rainforest
    Опубликовано: 4 месяца назад
  • تارت الخوخ رائعة المذاق/ tarte aux pêches/ Peach tart 4 года назад
    تارت الخوخ رائعة المذاق/ tarte aux pêches/ Peach tart
    Опубликовано: 4 года назад
  • Стейк Солсбери с грибно-луковой подливкой 2 месяца назад
    Стейк Солсбери с грибно-луковой подливкой
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Идеальная лазанья — рецепт от шеф-повара из Италии 5 месяцев назад
    Идеальная лазанья — рецепт от шеф-повара из Италии
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • TORTA DI PESCHE SOFFICISSIMA 🍑 e facile, si prepara in pochi minuti 2 года назад
    TORTA DI PESCHE SOFFICISSIMA 🍑 e facile, si prepara in pochi minuti
    Опубликовано: 2 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5