У нас вы можете посмотреть бесплатно Piletina u crnom vinu (Coq au vin) - Fini recepti или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Detaljne upute i sastojci: http://www.finirecepti.com/priprema/p... Jednostavan recept za pripremu piletine u crnom vinu (coq au vin). Porcija je za 4 osobe, a vrijeme pripreme do dva sata i 10 minuta. Upute: Povrće za marinadu očistimo, operemo, nasjeckamo, stavimo u lonac, dodamo preostale sastojke za marinadu, osim octa i kuhamo 15-ak minuta. Marinadu prelijemo u zdjelu i pričekamo da se ohladi. Zatim dodamo ocat, pile, narezano na 6 dijelova, poprskamo s malo ulja i stavimo u hladnjak da odstoji preko noći. Piletinu izvadimo iz marinade, ocijedimo i osušimo. U lonac, na vruće ulje, dodamo piletinu i pržimo je do zlatno smeđe boje. Piletinu zatim posipamo brašnom, dodamo mrkvu narezanu na kolutiće, nasjeckan luk, lovorov list, posolimo, popaprimo te na srednje jakoj vatri miješajući pirjamo nekoliko minuta. Zatim ulijemo procijeđenu marinadu i pričekamo da zavrije, te stavimo kuhati u zagrijanu pećnicu, na donju razinu, na 180°C, po prilici 1 sat. Petnaest minuta prije kraja, dodamo narezane gljive i provjerimo začinjenost.