У нас вы можете посмотреть бесплатно Gluten Free Sponge Cake или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Webpage: http://www.belmerlion.com Facebook page: www.facebook.com/belmerlion Associated with: / @bondinginthekitchen3476 Gluten Free Sponge Cake 4 Eggs (58-60 gr. each with shell) 65 gr. Rice Flour 25 gr./ Corn Flour / Corn Starch 30 gr./ml. Whole Milk 22 gr./ml. Vegetable Oil 1/4 tsp. Salt 1 tsp. Vanilla Essence 100 gr. Fine Sugar 1 tsp. White vinegar Preheated Oven: 150°C Baking temperature: 150°C Baking Time: 35 minutes After 35 minutes, increase the temperature to 170°C and continue baking for another 3 minutes without opening the oven. Baking time may vary depending on the type and accuracy of your oven.