У нас вы можете посмотреть бесплатно [新手必看]香濃紐約重乳酪起士蛋糕食譜 Yummy New York Cheesecake Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Follow us at: www.facebook.com/ocbaoma English recipe: ◎ Crust Ingredients 120g graham cracker crumbs 20g sugar 1/4 teaspoon ground cinnamon 40g unsalted butter ◎ Filling 3 (8 oz) packages of cream cheese (Original or 1/3 less fat) 165g sugar 1 teaspoon vanilla 3 tablespoons Whipping cream 4 eggs 1 egg yolk 1 tablespoon of cake flour Steps: Cream cheese / Eggs / Unsalted butter must be at room temperature. ◎ Crust 1. Melting butter via the microwave oven - 30 seconds. 2. Mix graham cracker crumbs, sugar, ground cinnamon and unsalted butter together. 3. Press onto bottom of baking pan and Put it into the oven。 ➜ Heat oven to 250°F and Bake 10 minutes ◎ Filling 4. Mix cream cheese with sugar until smooth. 5. Mix in the eggs one at a time, mixing just enough to incorporate. 6. Mix in whipping cream, vanilla and cake flour until smooth. 7. Pour filling into prepared crust. 8. Place the pan into a larger pan, and fill the larger pan with 2 inches height of hot water. 9. After cooling down, put it into refrigerator for 8 hrs and serve. ➜ Heat oven to 395F and Bake 10 minutes. Then, lower the heat to 340F and Bake 55 minutes 中文食譜の食材&步驟: ◎ 餅乾底 消化餅乾 120g 肉桂粉 1/4小匙 teaspoon 無鹽奶油 40g 細砂糖 20g ➜ 放入120度C(250度F)的烤箱烤10分鐘 ◎ 蛋糕部分 奶油起士 Cream cheese 3盒Philadelphia cream cheese (約678g) 細砂糖 165g 低筋麵粉 15g 蛋 4顆 蛋黃 1顆 鮮奶油 Whipping cream 3大匙 tablespoon 香草精 1小匙 teaspoon ➜ 放入200度C(395度F)的烤箱烤10分鐘,然後170度C(340度F)的烤箱烤55分鐘 #轉載請標明出處#