• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

A Simple Guide to Braising Meat скачать в хорошем качестве

A Simple Guide to Braising Meat 5 years ago

braising techniques

braised pork

braised pork shoulder

porkshoulder

pork shoulder

lamb shanks

braised lamb shanks

how to braise pork shoulder

braising meat

how to braise meat

braising guide

braised meat guide

braised meats

how to braise

how to braise beef

how to braise lamb

how to braise anything

how to braise chicken

how to braise pork belly

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
A Simple Guide to Braising Meat
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: A Simple Guide to Braising Meat в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно A Simple Guide to Braising Meat или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон A Simple Guide to Braising Meat в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



A Simple Guide to Braising Meat

Hello everyone. My name is Mr. Adam and I’ll be your substitute teacher this afternoon. Rolls out T.V. on stand. Please quietly take notes while we talk about what it means to “braise.” Thank you. sits back in desk and falls asleep. 🤘🏻Adam BRAISED PORK SHOULDER: 4.5 lb (about 2kg) Pork Shoulder 1/ 2 medium Onion 1 large Carrot 2 medium Celery Stalks 1qt (946ml) Chicken Stock 2 tbsp (42g) Honey 2 tbsp (40g) Tomato Paste 2 tbsp (30ml) Sherry Vinegar 1 cup (237ml) White Wine 1 dried Bay Leaf 3 large Garlic Cloves 1 small bunch Fresh Thyme 1 small bunch Fresh Parsley Salt + Pepper to taste TEMPERATURE CONVERSIONS: 250F = 121c 200F = 93c 130F = 54c 1% EQUILIBRIUM BRINE: (weight of water + food) x .01 = amount of salt needed to brine ***make sure to subtract bone weight when weighing food to brine, just use your best judgement and guess if you need to. ________________________________________________________ FOLLOW ME ON SOCIAL: Instagram:   / omnivorousa.  . Facebook:   / omnivorousadam   Tik Tok: http://vm.tiktok.com/fms9tX/ Website: https://www.omnivorousadam.com/ ________________________________________________________ MORE INFORMATION FOR YOU CURIOUS HUMANS… Stella Culinary School Podcast (Braising episode) - https://stellaculinary.com/audio-podc... Science of Cooking: Brasing… - https://www.exploratorium.edu/cooking... Egullet is an O.G. culinary arts forum, some fun reads to be had for sure. - https://forums.egullet.org/topic/5997... ________________________________________________________ MUSIC: Melodeyes -   / melodeyes  

Comments
  • The Complete Guide to Cooking the Perfect Steak 2 years ago
    The Complete Guide to Cooking the Perfect Steak
    Опубликовано: 2 years ago
    6017145
  • 50 Cooking Tips With Gordon Ramsay | Part One 4 years ago
    50 Cooking Tips With Gordon Ramsay | Part One
    Опубликовано: 4 years ago
    14280806
  • МУЖЧИНА ДОЛЖЕН ВСЁ 1 day ago
    МУЖЧИНА ДОЛЖЕН ВСЁ
    Опубликовано: 1 day ago
    487306
  • 9 Essential Knife Skills To Master | Epicurious 101 2 years ago
    9 Essential Knife Skills To Master | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 years ago
    3076448
  • The Beginner's Guide to Cooking with Spices (with Testing) 3 years ago
    The Beginner's Guide to Cooking with Spices (with Testing)
    Опубликовано: 3 years ago
    2346959
  • The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made 4 months ago
    The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made
    Опубликовано: 4 months ago
    455304
  • Making THE JUICIEST Braised Brisket (Jewish Style) 4 years ago
    Making THE JUICIEST Braised Brisket (Jewish Style)
    Опубликовано: 4 years ago
    88590
  • I soaked Steaks in SEA WATER for months and ate it! 3 days ago
    I soaked Steaks in SEA WATER for months and ate it!
    Опубликовано: 3 days ago
    973264
  • 50 Food Mistakes You Need To Avoid 1 year ago
    50 Food Mistakes You Need To Avoid
    Опубликовано: 1 year ago
    3137708
  • The Steak Masterclass (100+ Tips) 13 days ago
    The Steak Masterclass (100+ Tips)
    Опубликовано: 13 days ago
    620819

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS