У нас вы можете посмотреть бесплатно S02:EP09 – Keto Italian Dinner Part I: Antipasti Salad (Antipasto Salad Recipe) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса savevideohd.ru
Buon giorno! Welcome to Part I of a three-part miniseries where we’re making a keto-friendly Italian dinner. Yes, you read that right. Italian food: one of the most challenging food genres from which to make low-carb recipes. But we’re doing it. And we’re doing it right. Our meal starts with the antipasti – the appetizer course, and we’re filling it with fresh and flavorful veggies, herbs, meats, and cheeses. We’re making, Antipasti Salad. ########################################### For the antipasti salad, you’ll need: Artichoke hearts Olives (we used black and green garlic-stuffed) Grape tomatoes Roasted red peppers, marinated Cremini mushrooms, quartered Spinach leaves Onion (we used red onion) Salami (we used soprasetta) Fresh basil Fresh mozzarella cheese For the keto Italian dressing, you’ll need: Extra virgin olive oil Balsamic vinegar Lemon juice Garlic powder Rosemary Thyme Oregano Shredded basil Black pepper, freshly ground Salt Garnish with flakes of parmesan cheese, pan-roasted pine nuts, pepperoncini, and additional salt and pepper to taste. Enjoy!