У нас вы можете посмотреть бесплатно How to smoke fish "trout" (A brine recipe included) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello all, this is one of the most used recipes we use to smoke fish, you may tweek it in whatever way your heart desires but this is a pretty good base recipe. Recipe: 1/3 cup brown sugar 1/3 cup white sugar 1 cup soy sauce 1/3 cup kosher salt 2 Table spoons garlic salt 2 Table spoons black pepper 3 cups water Mix ingredients together well and add fish. After adding fish mix again and make sure fish is meat side down for most part. Let sit over night. smoke at 150 degrees for one hour then check every half hour after. You may smoke however you like this is just what we did in the video. Thanks for checking it out! See yah bye.