У нас вы можете посмотреть бесплатно How to cook “vermicelli soup” by Chef Tsuji【Japanese Home-style Cooking]【Easy Recipes for Beginners】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chef Tsuji reveals a very simple yet delightful vermicelli soup! I'll show you how to make vermicelli soup! 0:00 【Vermicelli Soup 0:16 【Vermicelli Soup (2 servings) Ingredients 30g vermicelli 30g bacon 50g mushrooms 1 egg 400ml water 2g salt 1 tsp consommé 1 teaspoon of salad oil [How to make vermicelli soup, professional recipe 0:18 Cut 30g of bacon into small pieces. Remove the stones from 50 g of shimeji mushrooms and 50 g of hiratake mushrooms. Break up the mushrooms. (You can use any mushrooms you like.) 0:48 Place a pan over high heat and add a teaspoon of salad oil. Fry the bacon and let it become fragrant. When it is fragrant, add the mushrooms. 1:19 Add 400 ml of water. Mix thoroughly from the bottom of the pan, as there is a lot of flavor at the bottom. 1:33 Sprinkle with a pinch of salt (2g). Add a teaspoon of consommé. 1:40 When the soup is boiling, add 30g of vermicelli. Reduce the heat to medium and simmer for about 5 minutes. 1:57 Beat one egg. Pour in the beaten egg. When the egg has set, turn off the heat. 2:20 Serve. Sprinkle with black pepper and serve! #TsujiCooking #Easyrecipes #Homecookingrecipes #Vermicellisoup #Soup