У нас вы можете посмотреть бесплатно Preserving Endangered Cheeses in Paris | Bizarre Foods with Andrew Zimmern | Travel Channel или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
While in Paris, Andrew does as the Parisians do and enjoys cheese, cheese, and more CHEESE! He goes underground to the revered Alleosse cheese caves where owner Phillippe Alleosse ages what are universally regarded as some of the most perfectly ripe cheeses in the world. Andrew tastes Corsican sheep's and goat's milk cheeses, St. Nectaire cheese from the Pyrenees Mountains, and washed-rind Epoisse cheese. Then, chef Yannick Alleno gives Andrew a chemistry crash course on his work re-imagining the classic sauces at his 3-Michelin star restaurant Ledoyen. The Streaming Home of Paranormal on discovery+: https://www.discoveryplus.com/?genre=... Like Travel Channel on Facebook: / travelchannel Follow Travel Channel on Instagram: / travelchannel Follow Travel Channel on Twitter: / travelchannel Follow Travel Channel on TikTok: / travelchannel Visit Travel Channel: http://www.travelchannel.com