У нас вы можете посмотреть бесплатно Spaghetti and Meatballs, the Original Italian Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Spaghett alla Chitarra, or maccheroni alla chitarra, is a square-sectioned egg pasta format, typical of Abruzzo cuisine. One of the most traditional ways to serve them is with "Le Palottine", small meatballs with a robust and tasty meat ragù. INGREDIENTS: For the meat sauce: 1 onion 1 carrot 1 celery stalk 125 g bone-in beef 125 g bone-in pork 125 gr bone-in lamb meat 400 g tomato puree 1/2 glass of dry white wine (50 ml) olive oil salt and pepper For the Meatballs: 125 g of ground beef 125 g ground pork 1 egg 4 tbsp grated Parmesan cheese salt, pepper and nutmeg For the Pasta: 300 g of all-purpose flour 3 eggs 1 Tbsp olive oil