У нас вы можете посмотреть бесплатно Ginger Pork Don 薑汁豬肉飯 или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Thank you for watching my video Please Subscribe To My Channel: http://bit.ly/YansFoodie My Instagram: / yansfoodie My Facebook: / yansfoodie ---------------------------------------------------------------------------------------- Ginger Pork Don Ingredients: 200 grams pork belly (thinly sliced) 1/2 onion (thinly sliced) Sauce Ingredients: 1 tabelspoon ginger juice 2 tablespoons soy sauce 2 tablespoons mirin 1 teaspoon grated garlic Directions: 1. Use a spoon to peel the ginger, grated ginger and squeeze out the juice. 2. Combine ginger juice, soy sauce, mirin, grated garlic in a mixing bowl and mix well. 3. Sliced the onion and set aside. 4. In a bowl, add sliced pork belly, sliced onion and mix with the sauce ingredient. Marinate for 15 to 20 minutes. 5. Over medium high heat, heat up 1 tablespoon cooking oil in a pan. Stir-fry the pork until lighty-browned. Transfer to a serving bowl. Add a raw egg (optional), garnish with some sesame seed and serve. 薑汁豬肉飯 材料: 200克 五花腩肉片 半個 洋蔥 醬汁材料: 1湯匙 薑汁 兩湯匙 醬油 兩湯匙 味醂 1茶匙 蒜泥 做法: 1. 用湯匙把薑去皮, 用幼刨磨成薑泥再用湯匙壓出薑汁. 2. 把醬汁材料加入碗中攪拌均勻備用. 3. 把洋蔥切絲. 4. 碗中加入洋蔥絲, 五花腩肉片, 倒入醬汁然後用手抓拌勻使肉更容易入味, 之後醃15至20分鐘. 5. 預熱平底鍋然後加入一湯匙油, 中大火炒豬肉至熟透, 鋪在飯上, 生蛋黃擺中間(不吃生蛋黃可以不加)然後灑少許芝麻即可.