У нас вы можете посмотреть бесплатно Japanese gyozas dumplings dough + filling или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Gyozas Japanese dumplings dough recipe and the most popular stuffing dough. Although these empanadillas admit any type of filling. Also in this video I teach 2 different techniques from the formation of gyozas dumplings and how to cook them. These dumplings can be served at lunch and dinner as a first course or single dish. If you like Japanese food, and in general Asian, these dumplings will conquer your heart. ✔︎Here I explain how to make frozen gyozas: https://bit.ly/2KRgkSg #gyozas #masaempanadillas #hacergyozas ❤︎ Instagram of Esbieta recipes: recipes_of_esbieta ❤︎ Subscribe to the Esbieta recipe channel: https://bit.ly/2HqCtC8 ✔︎ Ingredients: Dough 400 g flour 240-260 ml of water 3 cds cornstarch 1 tsp salt -------------------------------------------------- ---------- Filling 500 g minced pork 250 g cabbage 2 - 3 clove of garlic 50 g chives 1 tsp ginger -------------------------------------------------- ------------ Stuffing dressing 1 tsp of sugar 1 tbsp of hot water to dissolve sugar 2 tbsp soy 1 tbsp of rice vinegar 1 tsp sesame oil salt to taste