Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 蔥爆肉絲|經典台灣味,超級下飯!Taiwanese Stir Fried Pork with Green Onion в хорошем качестве

蔥爆肉絲|經典台灣味,超級下飯!Taiwanese Stir Fried Pork with Green Onion 2 года назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



蔥爆肉絲|經典台灣味,超級下飯!Taiwanese Stir Fried Pork with Green Onion

#料理 #美食 #食譜 料理手札 為使肉絲的口感更為軟嫩,肉絲的部位建議選用肥瘦相間的梅花肉;如較喜歡全瘦肉質的口感,則可選用小里肌(腰內肉)或中里肌(俗稱:老鼠肉)。 ------------------- 食材|2人份 梅花肉絲-300g、洋蔥絲-100g、蒜末-3小瓣、辣椒末-5g、青蔥-2小支 醃漬 醬油-1湯匙、米酒-1湯匙、芝麻油(香油)-½茶匙、白胡椒粉-½茶匙、白砂糖-½茶匙、玉米粉-1湯匙、常溫水-1湯匙 調味 醬油-1湯匙、白胡椒粉-½茶匙、白砂糖-½茶匙 步驟 (1) 將肉絲與醃漬之調味拌勻,並靜置10分鐘。中小火熱鍋,倒入1湯匙的食用油,放入肉絲拌炒至上色後起鍋備用。 (2) 同一油鍋轉中火,倒入1湯匙的食用油,放入洋蔥絲拌炒至軟化,再放入蒜末、辣椒末及蔥白段拌炒至香氣呈現。 (3) 轉大火,放入肉絲拌勻,再放入醬油、白胡椒粉及白砂糖拌勻,起鍋前放入蔥綠段拌勻即可。 ------------------- Ingredients 300g pork shoulder(cut into thin strips), 100g sliced onion, 3 cloves minced garlic, 5g minced chili pepper, 2 green onion(cut into strips) Marinade 1 Tbsp soy sauce, 1 Tbsp rice wine, ½ tsp sesame oil, ½ tap ground white pepper, ½ tsp granulated sugar, 1 Tbsp cornstarch, 1 Tbsp water Seasoning 1 Tbsp soy sauce, ½ tsp ground white pepper, ½ granulated sugar Instructions (1) Marinade the pork, let it stand for 10 minutes. Heat the pan over medium-low heat, pour 1 Tbsp cooking oil, add the pork and stir fry until white, then lift it out of the pan. (2) Same pan, pour 1 Tbsp cooking oil. Add onion and stir fry until soft. Add minced garlic, minced chili pepper and white part of green onion, stir well. (3) Turn to high heat, add the cooked pork and stir well. Add soy sauce, ground white pepper and granulated sugar, stir well. Add green part of green onion and stir well. Enjoy!

Comments