Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб 简易方法,新手一次就能成功的港式蛋挞食谱 Cantonese Egg Tarts в хорошем качестве

简易方法,新手一次就能成功的港式蛋挞食谱 Cantonese Egg Tarts 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



简易方法,新手一次就能成功的港式蛋挞食谱 Cantonese Egg Tarts

"我们的视频着重展示美食制作过程,所有食材的来源都符合合法和道德标准。" 成为此频道的会员支持傻大姐创作:    / @shadajie-kitchen   ------------------------------ 港式蛋挞食谱 Cantonese Egg Tarts 分量:10粒 挞皮材料: 60克 有盐牛油 30克 糖粉 1粒蛋黄 1/2茶匙 香草精 125克 中筋面粉 *混合均匀,用保鲜膜包着,放入冰箱冷藏30分钟** **之后分成10粒23克小圆球*** **预热烤箱,180度,烤15分钟至半熟*** 蛋液材料: 130毫升 热水 30克 白糖 30克 炼奶 1/2茶匙 香草精 2粒鸡蛋 (全部混合均匀,过滤3遍) ------------------------------ 如果不用煉奶,可用花奶或牛奶代替,但是这个食谱分量会改变,可以跟着以下调整: 蛋液材料: 100毫升 热水 35克 细糖 60毫升 牛奶或花奶 1/2茶匙 香草精 2粒 蛋 (全部混合均匀,过滤3遍) -------------------------------- **160摄氏度,烤20分钟,至熟为止*** ---------------------------------- Cantonese Egg Tarts Tart crust ingredients: 60g salted butter 30g powdered sugar 1 egg yolk 1/2 teaspoon vanilla extract 125g all purpose flour *Mix evenly, wrap in plastic wrap and refrigerate for 30 minutes** **Then divided into 10 small balls of 23 grams*** **Preheat the oven, 180 degrees, bake for 15 minutes until half-cooked*** Egg liquid Ingredient: 130ml hot water 30g white sugar 30g condensed milk 1/2 teaspoon vanilla extract 2 eggs **160 degrees Celsius, bake for 20 minutes, until cooked*** ------------------------------------- 购买蛋挞模链接:https://shope.ee/1AsEnv7ICP --------------------------------------- Business cooperation contact 商業合作聯系 [email protected] Thank you 😊☺️😘😘 ► Facebook Page:   / shadajiekitchen   ► YouTube Page:    / @shadajie-kitchen   -------------

Comments