У нас вы можете посмотреть бесплатно Cantonese-style Mooncake (Homemade lotus seed paste) 廣式蓮蓉月餅,超詳細自制蓮蓉餡做法和餡料比例匯總 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Homemade Cantonese style moon cakes with white lotus seed paste and salted egg yolk 🍞INGREDIENTS ☘️ Lotus seed paste Lotus seeds 100g Glucose/Maltose syrup 40g Caster sugar 35g Vegetable oil 40g Lotus water 100g Salted egg yolks 12pcs ☘️ Dough Alkaline water 4g Vegetable oil 35g Invert syrup 70g Plain flour 135g Egg yolk wash ☘️** Preheat the oven to 200C/390F ** Bake at 200C/390F for 5 minutes, turn to 160C/320F and bake for 5 minutes. After egg yolk wash, continue to bake at 160C/320F for 12 minutes ☘️ Please adjust the baking temperature and baking time according to the oven and the pan you use. 00:00 Dough 01:10 Lotus seed paste 03:11 Make the mooncake 05:35 Baking 06:50 Summary ❤️ If you like this video, please LIKE 👍 and SHARE. Please SUBSCRIBE my channel and tap the bell if you don’t want missing out the new uploads. Thank you for your subscription. If you have your work share with us, please UPLOAD your work on my Facebook as below. ❤️ ------------------------------------------------------------------------------------- Lisa’s Kitchen Facebook : / lisaskitchenette ------------------------------------------------------------------------------------ #廣式月餅 #Mooncake #蓮蓉月餅 自制的白蓮蓉餡配上咸蛋黃的廣式月餅,味道比外面買的好吃一百倍。 🍞原料 ☘️ 蓮蓉餡 蓮子100克 葡萄/麥芽糖漿 40克 細砂糖 35克 植物油 40克 蓮子水 100克 咸蛋黃 12個 ☘️餅皮面團 鹼水 4克 植物油 35克 轉化糖漿 70克 中筋面粉 135克 蛋黃液刷於表面 ☘️** 預熱烤箱至200C/390F **200C/390F烤制5分鐘, 調至160C/320F烤制5分鐘,刷上蛋黃液後繼續160C/320F烤制12分鐘 ☘️請根據您用的模具和自己烤箱來適當調整溫度和時間。 00:00 餅皮面團 01:10 蓮蓉餡 03:11 月餅制作 05:35 烤制月餅 06:50 匯總