У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Make Homemade Fermented Hot Sauce!!! Only 3 Ingredients (part2) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here’s how I made my hot sauce this year. I fermented peppers for 2 weeks in 1 tablespoon salt to 2 cups distilled water for the brine. Only 3 ingredients blended in this sauce; fermented peppers, white wine vinegar and salt. I used a mix of cowhorn and red jalapeño in this batch and was very happy with the results. 0:00 Intro 2:08 Blending sauce 6:40 Straining 9:00 Bottling