• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Anthony Bourdain's Secret To Scrambled Eggs скачать в хорошем качестве

Anthony Bourdain's Secret To Scrambled Eggs 8 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Anthony Bourdain's Secret To Scrambled Eggs
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Anthony Bourdain's Secret To Scrambled Eggs в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Anthony Bourdain's Secret To Scrambled Eggs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Anthony Bourdain's Secret To Scrambled Eggs в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Anthony Bourdain's Secret To Scrambled Eggs

We sat down with Anthony Bourdain of "Parts Unknown" and Danny Bowien of Mission Chinese to discuss Bourdain's new film, "Wasted!" and the ever-changing food landscape. Here, these culinary savants break down how they like to scramble their eggs. Following is a transcript of the video. Danny Bowien: What is the food you’ve done the most? And you told me — Anthony Bourdain: Omelettes. Bowien: Probably omelettes, mostly. So, what’s your move? Bourdain: Look, I go with the Jacques Pepin platonic ideal. Eggs, salt, pepper, cooked in butter. Not over-beaten. You want a little rippling in there — texture. And cooked baveuse meaning a little wet. A little wet. And just in a pan, figure eight pattern. Don’t over-scramble, don’t over-beat. Pull them off the heat just before they’re done. Finish as they sigh onto the plate and serve. Bowien: I don’t know how I can answer that better than him, so I’m not gonna try. But one time I tricked Wylie Dufresne — they were having a wd~50 holiday party at Mission Chinese Food and we set up an induction burner in the corner, and we got some eggs and a pot and a whisk — ‘cause I knew Wylie was like — if anyone knows Wylie Dufresne, he’s the king of eggs, he loves eggs. He loves scrambled eggs. So I was like, “Hey, chef! Can you help me? I don’t really know what I’m doing over here.” And this is in the middle of their holiday party. And we had a tin of caviar and all these eggs and I said, “Hey, can you help me? I just need to figure out how to do these eggs over here.” And he was like, “Oh you mean midtown eggs.” And I was like “What are midtown eggs?” And he said, “It’s how everybody wants their eggs cooked in midtown.” And he just showed me. He’d just butter, eggs, whisk. Whisk it really on and off the heat, slowly until you get these little tiny curds. And he finished it at the very last second, I wanna say he finished it with cream cheese and not crème fraîche. It gave it this really silky, luxurious texture. Bourdain: Crème fraîche. Bowien: And then yeah, he put it on top of toasted white bread, like white toast points and then we put caviar on it. That was the best scrambled egg I’ve ever had in my life, obviously. But even without the caviar, it was crazy because he had this technique. But I tried doing it with him and completely messed it up the first time, so, you know. Thing is about the eggs, it’s like, chefs nerd out ‘cause it’s the most unforgiving and most satisfying thing to make in the world. So, I can’t — but, his answer was the best. I don’t really scramble eggs at home that often. Bourdain: I make a lot of omelettes still. I still. I hated cooking them professionally, but at home? You know, cooking an omelette for someone you care about – Bowien: Yeah. Oh, it’s the best. Bourdain: Unlike most of my career … that feels — Bowien: Egg white omelettes ever? Have you done an egg white omelette for yourself ever? Bourdain: You shouldn’t be intimate with anyone who just eats egg white omelettes. I mean, that’s the end of a relationship right there. -------------------------------------------------- Follow BI Video on Twitter: http://bit.ly/1oS68Zs Follow BI on Facebook: http://bit.ly/1W9Lk0n Read more: http://www.businessinsider.com/ -------------------------------------------------- Business Insider is the fastest growing business news site in the US. Our mission: to tell you all you need to know about the big world around you. The BI Video team focuses on technology, strategy and science with an emphasis on unique storytelling and data that appeals to the next generation of leaders – the digital generation.

Comments
  • Traditional Palestinian Meal | Full Episode | S02 E03 | Anthony Bourdain: Parts Unknown 1 год назад
    Traditional Palestinian Meal | Full Episode | S02 E03 | Anthony Bourdain: Parts Unknown
    Опубликовано: 1 год назад
  • Как Энтони Бурден приготовил идеальную яичницу-болтунью 3 года назад
    Как Энтони Бурден приготовил идеальную яичницу-болтунью
    Опубликовано: 3 года назад
  • Spanish Omelette Recipe ¦ Marco Pierre White 6 лет назад
    Spanish Omelette Recipe ¦ Marco Pierre White
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Лучшая яичница-болтунья, которую вы когда-либо приготовите (качества ресторана) | Epicurious 101 2 года назад
    Лучшая яичница-болтунья, которую вы когда-либо приготовите (качества ресторана) | Epicurious 101
    Опубликовано: 2 года назад
  • Мы нашли лучший способ приготовить яичницу-болтунью 1 год назад
    Мы нашли лучший способ приготовить яичницу-болтунью
    Опубликовано: 1 год назад
  • Anthony Bourdain Talks “Raw Crafts,” Trump, Obama & Harassment In Restaurant Industry 8 лет назад
    Anthony Bourdain Talks “Raw Crafts,” Trump, Obama & Harassment In Restaurant Industry
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Легендарный рецепт яиц Божоле | Стоит ли повторять? 21 час назад
    Легендарный рецепт яиц Божоле | Стоит ли повторять?
    Опубликовано: 21 час назад
  • Cantonese style Scrambled Eggs (黄埔炒蛋) 5 лет назад
    Cantonese style Scrambled Eggs (黄埔炒蛋)
    Опубликовано: 5 лет назад
  • The Perfect Omelette | Pierre Koffmann 10 лет назад
    The Perfect Omelette | Pierre Koffmann
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Anthony Bourdain on In-N-Out: 'My Favorite Restaurant in LA' 10 лет назад
    Anthony Bourdain on In-N-Out: 'My Favorite Restaurant in LA'
    Опубликовано: 10 лет назад
  • 4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации 5 месяцев назад
    4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • ПОСЛЕ СМЕРТИ ВАС ВСТРЕТЯТ НЕ РОДСТВЕННИКИ, А.. ЖУТКОЕ ПРИЗНАНИЕ БЕХТЕРЕВОЙ. ПРАВДА КОТОРУЮ СКРЫВАЛИ 2 месяца назад
    ПОСЛЕ СМЕРТИ ВАС ВСТРЕТЯТ НЕ РОДСТВЕННИКИ, А.. ЖУТКОЕ ПРИЗНАНИЕ БЕХТЕРЕВОЙ. ПРАВДА КОТОРУЮ СКРЫВАЛИ
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Французский омлет в сковороде из нержавеющей стали по рецепту Жака Пепена | Кристин Кушинг 7 лет назад
    Французский омлет в сковороде из нержавеющей стали по рецепту Жака Пепена | Кристин Кушинг
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Anthony Bourdain Cooks Sunday Gravy With Sausage And Rigatoni | TODAY 9 лет назад
    Anthony Bourdain Cooks Sunday Gravy With Sausage And Rigatoni | TODAY
    Опубликовано: 9 лет назад
  • японское яйцо всмятку с омлетом, японская уличная еда в Корее / корейская уличная еда - 4K 60FPS 4 года назад
    японское яйцо всмятку с омлетом, японская уличная еда в Корее / корейская уличная еда - 4K 60FPS
    Опубликовано: 4 года назад
  • Французский омлет 5 лет назад
    Французский омлет
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Chicago Deep Dish Pizza & Foie Gras Hot Dogs | Anthony Bourdain: No Reservations | Travel Channel 1 год назад
    Chicago Deep Dish Pizza & Foie Gras Hot Dogs | Anthony Bourdain: No Reservations | Travel Channel
    Опубликовано: 1 год назад
  • Barack Obama & Anthony Bourdain Have Dinner | Anthony Bourdain: Parts Unknown | Max 2 года назад
    Barack Obama & Anthony Bourdain Have Dinner | Anthony Bourdain: Parts Unknown | Max
    Опубликовано: 2 года назад
  • How To Make Perfect Scrambled Eggs - 3 ways | Jamie Oliver 11 лет назад
    How To Make Perfect Scrambled Eggs - 3 ways | Jamie Oliver
    Опубликовано: 11 лет назад
  • Gordon Ramsay's Chorizo Omelette Recipe 4 года назад
    Gordon Ramsay's Chorizo Omelette Recipe
    Опубликовано: 4 года назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5