У нас вы можете посмотреть бесплатно Udidu Tandla Polo with Alle Chutney (Urad Dal - Rice Dosa & Ginger Chutney) - Konkani или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Udidu Tandla Polo with Alle Chutney (Urad Dal - Rice Dosa and Ginger Chutney) - Konkani Video Dosa and Chutney are one of the staple breakfast dishes for GSB Konkani Cuisine as well as South Indian cuisine as a whole. Today's special item is Udidu Tandla Polo with Alle Chutney (Urad Dal - Rice Dosa and Ginger Chutney). It is a traditional as well as popular breakfast dish. Urad Dal is a rich source of protein and amino acids. Rice contributes to carbohydrate and energy needs. Ginger is a common spice with medicinal properties. Ingredients (Serves - 15-20 people. Adjust proportions accordingly.) Udidu Tandla Polo (Urad Dal - Rice Dosa) Udidu(Soaked Urad dal) - 1 Glass Tandulu(soaked Rice) - 3 Glass Salt - As per taste Alle Chutney Alle (Ginger) - 1 inch Grated coconut - 1/2 no Green Chilli - 3-5 Tamarind - small lemon size Red chilli(Ramnad) - 3 no Salt - As per taste About Channel Amgele Khaan Javan is a small attempt to share GSB Konkani Food and Cuisine on Youtube. We are planning to upload traditional and best food recipes of GSB Konkani Community from Mangalore, Karnataka.