• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Homemade Pita Bread Recipe - 3 Easy Methods скачать в хорошем качестве

Homemade Pita Bread Recipe - 3 Easy Methods 8 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Homemade Pita Bread Recipe - 3 Easy Methods
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Homemade Pita Bread Recipe - 3 Easy Methods в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Pita Bread Recipe - 3 Easy Methods или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Homemade Pita Bread Recipe - 3 Easy Methods в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Homemade Pita Bread Recipe - 3 Easy Methods

Learn how to make homemade pita bread using three different methods. I a regular oven, in a pizza oven and using a pan. ►Full written recipe: https://thecookingfoodie.com/recipe/h... ► Buy Ooni Koda pizza oven here: https://tidd.ly/3VZpa3H ►FOLLOW ME: Instagram:   / thecookingfoodie   Facebook:   / thecookingfoodie   Website: https://www.thecookingfoodie.com/ Ingredients: 1¼ (300ml) water 3/4 tablespoon (7g) Instant dry yeast 1 tablespoon (14g) sugar 500g Bread flour 1-2 teaspoons Salt 2 tablespoons olive oil Directions: 1. Sift the flour into the mixer bowl. Add the dry yeast, sugar, and salt, and mix well. 2. Add the olive oil and water. Start mixing with your hands or a wooden spoon until a dough forms. 3. Transfer the dough to a floured surface and knead until a smooth and elastic dough forms, about 10 minutes. If you have a stand mixer, this process will be much easier. 4. Transfer the dough to a lightly oiled bowl and leave to rise for about an hour or until it doubles in volume. 5. Punch the dough to release the air and divide it into 8 equal parts, about 100g each. Roll them into balls. 6. Place the dough balls on a large tray or floured surface and cover with a towel to rise again for 15-20 minutes. 7. Option 1 – Baking in a Pizza Oven: • Preheat your pizza oven to 600-700°F (315-370°C). • Roll the dough balls into 1/2 cm (1/4 inch) thick circles. When the pizza oven is hot enough, place the dough directly on the oven surface and bake until puffed and lightly golden brown, about 30-60 seconds. Flip and bake for a few more seconds. 8. Option 2 – Baking in a Regular Oven: • Now, let's bake our pitas in a regular oven. • Preheat your oven to 485°F (250°C) or the highest temperature your oven can reach. • Place a baking tray upside down in the oven to simulate a baking stone. • Roll the dough balls into 1/2 cm (1/4 inch) thick circles. • When the oven is hot enough, carefully remove the tray, place a parchment paper on top, then place 3-4 pitas on the tray. Bake for about 3 minutes or until puffed, then flip and bake for another 1 minute until golden brown. 9. Option 3 – Baking in a Pan: • Heat a cast-iron skillet or a heavy-bottomed pan over medium-high heat. • Roll the dough balls into 1/2 cm (1/4 inch) thick circles. Place one pita at a time in the hot pan and cook for about 1-2 minutes on each side, or until puffed and golden spots appear. 10. Immediately cover the pitas with a towel to create a steamy environment. They must be covered all the time to prevent drying out. The pitas soften after cooling and are at their best the day they are baked.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5