• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect скачать в хорошем качестве

The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Secret Technique That Makes Egyptian Pita Perfect

Eish baladi isn't just another flatbread - it's what happens when you combine the convenience of pita with the incredible texture of Focaccia and the complex flavor of sourdough. This Egyptian bread is so beloved that Egyptians consume over 250 million loaves every day. Our recipe reveals the secret technique that gives this bread its perfect pocket and springy texture. It's tastier, softer, and in my opinion way better than any other pita. ___ Our new e-book is finally here, and it's packed with all the good stuff. We're talking easy Middle Eastern recipes that'll make your kitchen smell amazing and your taste buds dance. Whether you're cooking for yourself or throwing a dinner party, I've got you covered. Grab your copy now and get cooking https://payhip.com/b/hMV0y ___ Want to help us make more awesome recipes like this every week? 🧆 Join our Patreon and come hang out with us on our discord server   / middleeats   ☕ Or buy us a coffee https://ko-fi.com/MiddleEats ___ 🌍 Stay connected 🌍 You can reach us on instagram and we'd love to see any recipes you cook. ➥Instagram   / itsmiddleeats   ___ 🍳 My Kitchen Equipment 🥘 (These links are amazon affiliated and help support the channel at no extra cost to you) Ninja Ice cream machine: https://geni.us/NinjaCreamiMachine BBQ Skewers: https://geni.us/c67Dq Blender: https://geni.us/VitamixBlender2300 Food Thermometer: https://geni.us/CC34osG Citrus Juicer: https://geni.us/8xWwcBB Stainless Steel Cookware: https://geni.us/EsaLACR Pyrex Jugs: https://geni.us/QAuvNNB Stick blender: https://geni.us/E2FNym 📷 My Filming Equipment 🎥 Sony a7c: https://geni.us/atNOY3P Tamron 28-75mm F2.8 https://geni.us/0Pe3jm ___ Ingredients (makes 16 small or 10 medium loaves): 500g white all purpose flour (11% protein recommended) 400ml water 10g salt 10g sugar 7g dry active yeast Bran mixture: 500g fine wheat bran 350g white all purpose flour Recipe summary: 1- Make a preferment the night before 2- Turn the preferment into dough by mixing the rest of the ingredients with it using the technique outlined below 3- Portion the dough out into individual pieces onto trays filled with wheat bran and flour then rest 4- Take pieces of dough and lightly stretch them with your hands, then bake them one by one Pre-ferment: In a bowl add 200g of the flour, 200ml of the water and 1g of the yeast from the original ingredient amounts. Mix until well combined and the mixture is sticky. Cover and leave for 12-16 hours. Assembling bread dough: 1. In the bowl of a stand mixer add the preferment, remaining flour, remaining yeast, sugar, salt, and half of the remaining water. Mix on low until a rough dough comes together (about a minute). 2. Knead the dough on low speed for 5 minutes until smooth, then while the machine is running add half the remaining water and incorporate. Once incorporated repeat to add the rest of the water and turn the speed up to medium. 3. When all the water has been absorbed and the dough starts sticking to the bowl, knead for a further 2 minutes. Dough should be very sticky and stretchy. Cover and let it rest for 1-2 hours depending on ambient temperature or until it doubles in size. 4. Gently knock out most of the air, by releasing the dough from the sides of the bowl. Bran mixture: If you do not have fine bran, grind the wheat bran using a blender for 15 seconds and sift it into a large bowl. Mix the bran and flour until well combined and pour the mix onto baking trays or sheets (ideally ones with high walls). The bran and flour mixture should be at least 1 cm deep. Portioning and baking the dough: 1. Cover trays with bran-flour mixture. Have a plate of flour ready. 2. Wet your dominant hand and flour the other. Using the wet hand, scoop dough and let it dangle from your palm. Swing palm in circular motions to slap dough into hand, until it forms a taught ball. Pinch between thumb and finger to portion, then drop onto floured hand. Bounce in palm to coat with flour, then place unfloured-side down on bran. Space portions well apart. 4. Cover and rest 45-60 minutes in a warm room. 5. Heat home oven with pizza stone/steel to maximum temperature (250°C) for 1 hour, or pizza oven to 350-400°C for 20 minutes. 6. To bake: Dust peel with bran mixture. Gently lift dough by curling fingers under it through the bran. Support with all fingers, shake off excess bran, and transfer to peel. Pat gently to shape into a circle. Shake to ensure it can slide on the peel. 7. Bake until lightly colored (4-5 minutes in home oven, 90-120 seconds in pizza oven). In a home oven you should take it out when it has started to lightly change colour, in a pizza oven watch for leoparding then remove when lightly browned. 10. Cool bread on a wire rack for 20 minutes, do not stack until cooled to prevent the bread from softening. Store in an airtight bag or container for up to 3 days or freeze and reheat when needed.

Comments
  • BEST EGYPTIAN FALAFEL EVER 4 года назад
    BEST EGYPTIAN FALAFEL EVER
    Опубликовано: 4 года назад
  • Идеальная израильская пита 🇮🇱 Простой и понятный рецепт от Макса Малкиэля Идеальная пита 6 лет назад
    Идеальная израильская пита 🇮🇱 Простой и понятный рецепт от Макса Малкиэля Идеальная пита
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Snowy Day Simple Living Frugal Egg&Cheese Toast 15 часов назад
    Snowy Day Simple Living Frugal Egg&Cheese Toast
    Опубликовано: 15 часов назад
  • БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту 1 месяц назад
    БОМБИЧЕСКАЯ Чиабатта БЕЗ ЗАМЕСА - Ютуб удалил мою Чиабатту
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • РЕЦЕПТ ХЛЕБА ДЁНЕР Из 2 килограммов теста получается ровно 35 кусков. 1 год назад
    РЕЦЕПТ ХЛЕБА ДЁНЕР Из 2 килограммов теста получается ровно 35 кусков.
    Опубликовано: 1 год назад
  • French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome 2 года назад
    French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome
    Опубликовано: 2 года назад
  • The Ultimate Guide to Perfect Homemade Pita Bread 4 года назад
    The Ultimate Guide to Perfect Homemade Pita Bread
    Опубликовано: 4 года назад
  • Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки) 1 год назад
    Как приготовить «Древний хлеб» (мука из пшеницы однозернянки)
    Опубликовано: 1 год назад
  • Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов 2 недели назад
    Фрэнк Синатра, Нэт Кинг Коул, Бинг Кросби, Дин Мартин🎄Старые рождественские песни 1960-х–70-х годов
    Опубликовано: 2 недели назад
  • ⭐ вкуснейшее ПЕЧЕНЬЕ за 25 минут! Без масла, молока и сметаны — вкуснее не бывает! Минимум калорий🍪 4 дня назад
    ⭐ вкуснейшее ПЕЧЕНЬЕ за 25 минут! Без масла, молока и сметаны — вкуснее не бывает! Минимум калорий🍪
    Опубликовано: 4 дня назад
  • Жидкое тесто за 1 час❗ Итальянский хлеб❗ Без замеса, быстро и легко. 1 год назад
    Жидкое тесто за 1 час❗ Итальянский хлеб❗ Без замеса, быстро и легко.
    Опубликовано: 1 год назад
  • 4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации 5 месяцев назад
    4 часа Шопена для обучения, концентрации и релаксации
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • Pan De Cristal (100% Hydration Spanish Glass Bread) is an Airy Crunchy Dream 2 года назад
    Pan De Cristal (100% Hydration Spanish Glass Bread) is an Airy Crunchy Dream
    Опубликовано: 2 года назад
  • We Made YouTube's Best Hummus EVEN BETTER! 8 месяцев назад
    We Made YouTube's Best Hummus EVEN BETTER!
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Багет за 5 минут 2 года назад
    Багет за 5 минут
    Опубликовано: 2 года назад
  • Почему я раньше так не готовила? Я не устаю их готовить! Дешево и безумно вкусно. 2 дня назад
    Почему я раньше так не готовила? Я не устаю их готовить! Дешево и безумно вкусно.
    Опубликовано: 2 дня назад
  • Хлеб по-турецки, который сводит с ума! Базлама — самый вкусный, что я когда-либо пробовал! 2 года назад
    Хлеб по-турецки, который сводит с ума! Базлама — самый вкусный, что я когда-либо пробовал!
    Опубликовано: 2 года назад
  • I don't buy bread anymore! The new perfect recipe for quick bread 6 месяцев назад
    I don't buy bread anymore! The new perfect recipe for quick bread
    Опубликовано: 6 месяцев назад
  • Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине. 2 года назад
    Крампеты. Вы больше никогда не купите другие крампеты в магазине.
    Опубликовано: 2 года назад
  • ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год! 6 дней назад
    ПАХЛАВА — Главный Десерт на Новый Год!
    Опубликовано: 6 дней назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5