У нас вы можете посмотреть бесплатно Cheese and Spinach Quiche Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
As a tasty alternative to a normal cheese quiche, why not try this cheese and spinach quiche! Ingredients 250 g (8 oz) spinach 400 ml (14 fl oz) double cream 250 g (8 oz) grated cheese 250 g (8 oz) shortcrust pastry 50 g (2 oz) parmesan cheese 2 shallots, or 1 small onion, finely chopped 4 eggs 1 tbsp butter or margarine Pinch of nutmeg Instructions Preheat the oven to 150ºC and blind-bake the pastry. Melt the butter or margarine in a pan and fry the shallots for about 5 minutes. Heat 1 cm (½”) of water in a pan and add the spinach. Cook for 2-3 minutes until the spinach has wilted, then drain. Press the excess water out of the spinach, then chop coarsely Break the eggs into a bowl, whisk, then add the cream. Season, add in the spinach, the grated cheese, the shallots and a pinch of nutmeg. Mix well. Pour the mixture into the baked pastry case, spread evenly, then sprinkle on the parmesan cheese. Bake at 180ºC for 35 minutes. Allow to cool before slicing. Titli's Tips The quiche puffs up in the oven and sinks when it cools. If you don’t want the brown parmesan topping just leave it out. Slice with a sharp knife.