У нас вы можете посмотреть бесплатно This recipe is over 100 years old, it was taught by my grandmother.😋 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
If you follow all the steps of this recipe, your cake will turn out just as delicious and beautiful. I will post another video in a few days, don't forget to visit me again. 👉 Become a channel member and get exclusive benefits: / @einfache-rezepte Ingredients: Dough: 200 ml (¾ cup) water 50g (1¾ oz) butter 150 g (1¼ cup) all-purpose flour pinch of salt 4 eggs Caramel cream: 4 tbsp sugar 150 ml (⅔ cup) 30% heavy cream for cooking 300 ml (1¼ cups) 30% heavy cream for whipping Vanilla cream: 400 ml (1⅔ cup) milk 50 g (⅓ cup) vanilla custard powder or cornstarch 4 tbsp sugar 300 ml (1¼ cups) heavy cream Caramel Frosting: 125 g (⅔ cup) sugar 45g (1½ oz) butter 75 ml (⅓ cup) 30% cream Bake: 230°C / 446°F for 10 minutes on top/bottom heat, then 200°C / 392°F for another 10 minutes #Simple_recipes #bake #recipe