У нас вы можете посмотреть бесплатно Summer Dessert | Melting Blueberry Chiffon Sand | Chiffon Texture Test Complete | Jenny Baking или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
I made it because I wanted to eat it again. I did a lot of chiffon cake ratio tests to recreate the taste in my head, The point is that it melts gently when you put it in your mouth Enjoy the blueberry chiffon cake with sweet and sour blueberry compote and cream cheese-based blueberry whipped cream, and the soft blueberry chiffon cake that looks like it's going to melting! Blueberry Chiffon Sand 60g | Egg yolk 73g | Canola oil 81g | Milk 37g | Sugar 0.6g | Salt 36g | Plain flour 27g | Cake flour 6.3g | Corn starch 8g | Blueberry powder 2g | Baking powder 156g | Egg white 61g | Sugar Blueberry Compote 200g | Frozen blueberries 50g | Sugar 16g | Lemon juice 2g | NH pectin Blueberry cream 200g | Fresh cream 50g | Cream cheese 24g | Sugar 40g | Blueberry compote Whipping cream 60g | Fresh cream 6g | Sugar #Blueberry #ChiffonCake #ChiffonAcidity #SummerDessert