У нас вы можете посмотреть бесплатно Liver and egg roast - for Easter and beyond или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Liver and egg roast. This roast is perfect for sandwiches or as a cold meat for the holiday table. It is easy to prepare and its taste will certainly appeal to lovers of traditional cuisine. The liver gives the roast a distinctive flavor, and the eggs add to its delicacy. Ingredients for the roast: 400g chicken liver, I cut the liver into 2 cm pieces, 3 raw eggs, 4 hard-boiled eggs, 150g grated yellow cheese, 1 medium onion fried with 1 tablespoon of olive oil, 6 halves of dried tomatoes, 1 tablespoon of dill, 1 tablespoon of parsley, salt and pepper to taste, 1 teaspoon of dried tomatoes with garlic and basil, 2 flat tablespoons of semolina Sugar-coated peel - • Skórka pomarańczowa, cytrusowa w cukrze - ... Candied peel - • Kandyzowana skórka pomarańczowa - bez gory... Cherries for desserts - • Sok z wiśni i wiśnie do deserów na zimę Gluten-free - • Bezglutenowe Cold meats - • Mięsa na zimno Breakfasts and dinners - • Śniadania i kolacje Salads - • Surówki i sałatki Lunches - • Obiady Cakes and cookies - • Ciasta i ciasteczka Desserts - • Desery Preserves - • Przetwory Sauces - • Sosy Soups - • Zupy Snacks - • Przekąski Muffins and cupcakes - • Muffinki i babeczki Holidays - • Święta Fat Thursday - • Tłusty czwartek Tips and tricks - • Porady i tricki ******************** Capacities: cup - 250ml, tablespoon - 15ml, teaspoon - 5ml, Weight and volume conversion: 100g = 3.33oz, 100ml = 3.38 fl oz, Oven temperature: 260°C = 500°F, 245°C = 475°F, 235°C = 450°F, 220°C = 425°F, 205°C = 400°F, 190°C = 375°F, 180°C = 350°F, 160°C = 325°F, 150°C = 300°F, 135°C = 275°F, 120°C = 250°F, 107°C = 225°F, ******************