У нас вы можете посмотреть бесплатно 免洗面凉皮 教程 Liang pi или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
无需洗面,自制凉皮终于get到精髓, 和洗面的凉皮一样的筋道好吃! 一定要记得收藏!从免洗面面浆的调制, 凉皮料水的制作要点, 调料汁的完美配比, 都验证过无数次, 吃过的朋友家人都说很好吃! *凉皮粉浆 250g 中筋面粉 125g 小麦淀粉 3g 盐 650g 水 香料水 500g 水 八角 桂皮 香叶 花椒 各少量 盐 糖 鸡粉 (具体见视频) *麻酱调制 100g 花生酱/芝麻酱 10g 芝麻香油 *调味汁 180~200g 香料水 20g 生抽 25g 香醋 15g 蒜泥 制作凉皮,细节需要注意一些, 都一一在视频里面包括了!大家一定要试试, 真的超级快手又超级好吃! Liangpi, also called “cold skin” noodles, is a street food dish originally from Shaanxi Province. It has become popular throughout China and even abroad for good reason. Liangpi dishes are delicious, especially during the summertime. Traditionally, people need to wash the dough. The recipe and method I shared today is simple, no need to knead a dough and wash. *Liang Pi 250g All-purpose Flour 125g Wheat Starch 3g Salt 650g Water Seasoned Water 500g Water Star anise, cinnamon, bay leaves, Sichuan peppercorns, each in small quantities Salt, sugar, chicken powder (see video details) *Sesame Sauce 100g Peanut Butter/Sesame Jam 10g Sesame Oil Liangpi Sauce 180~200g Seasoned Water 20g Light Soy Sauce 25g Vinegar 15g Minced Garlic Tips and key steps are all included in the video.