• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

What I Ate скачать в хорошем качестве

What I Ate 9 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
What I Ate
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: What I Ate в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно What I Ate или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон What I Ate в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



What I Ate

INSTAGRAM: @jessbeautician TWITTER:   / jessbeautician   BLOG: http://jessicabeautician.co.uk/ SNAPCHAT: jessbeautician FACEBOOK:   / jessicabeaut.  . My food processor: http://amzn.to/1DGnsqX My juicer: http://amzn.to/1RTBei1 Wooden spoons: http://amzn.to/2aAZ1ki DOCUMENTARIES/VIDEOS I RECOMMEND (Watch in order): 101 Reasons to go Vegan: http://bit.ly/1wEdBQn The Best Speech Ever: http://bit.ly/1muFZxA Forks Over Knives: http://bit.ly/1nEUYRE Earthlings: http://bit.ly/1Ll600D Cowspiracy: http://bit.ly/1p1fBso BREAKFAST - Blackberry Nice-cream Bowl: 2 frozen bananas, chopped 1 cup blackberries 1 tsp vanilla extract: http://amzn.to/1GC2xbS Blackberry syrup (1 cup blackberries boiled down, mixed with 1/2 cup agave and 1/2 cup hot water) Toppings of choice: Fruit, shredded coconut etc. Blend up the frozen bananas until almost smooth. Then add in the blackberries and vanilla and blend again for around 15 seconds, serve with toppings of choice! SNACK - Chocolate Milk & Pulsin Bar: 400ml homemade oatmilk: (   • What I Eat in a Day #3 (Vegan/Plant-based)...   - I now use agave to sweeten!) 4 chopped dates: http://amzn.to/1W5rcwr 3 tbsp raw cacao powder: http://amzn.to/1MvJiik 1 tsp agave: http://amzn.to/1Sz1iPA Pulsin bar: http://amzn.to/1RHEGq4 Blend the oat milk with the dates, cacao and agave until smooth, serve chilled! LUNCH - Lemon & Lime Quinoa Salad with Chickpea Nuggets: For the chickpea nuggets: 1 can chickpeas, rinsed/drained 2 tbsp onion flakes 1 tsp garlic powder Salt & pepper For the quinoa salad: 1 cup quinoa: http://amzn.to/1RHESFS 2 cups hot water Salt 1 cucumber, diced 1 handful parsley, chopped For the dressing: 1 lemon 1 lime 2 tbsp avocado oil/olive oil: http://amzn.to/1Uqpjqu 2 garlic cloves, crushed Preheat the oven to 180 degrees celcius, then to a large bowl add the chickpeas, onion flakes, garlic powder and season with salt and pepper. Using a fork, mash the mix until almost smooth, then take a small amount of the mix and shape it into little nuggets, place those on a lined baking tray and cook them in the oven for 20 minutes. In the meantime, rinse and cook the quinoa then make the dressing using the zests and juices from the lemon and lime, avocado oil/olive oil and garlic cloves. Mix well and add to the quinoa with the cucumber and parsley. Place some hummus at the bottom of your bowl, add in the quinoa then remove the chickpea nuggets from the oven and add those on last. SNACK - Chickpea Nuggets with Pesto Dip: For the pesto: Handful fresh basil 1 cup pine nuts 2 cloves garlic, crushed 1 avocado 3 tbsp nutritional yeast: http://amzn.to/20EtVKC Juice 1/2 lemon Firstly, blend the basil with the pine nuts and garlic until smooth. Next add in the avocado, nutritional yeast and lemon juice, and blend it up again until smooth. Store in the fridge for up to 2 days (it begins to turn brown because of the avocado!) DINNER - Homemade Gnocchi with Pesto (Serves 4) For the gnocchi: 3 medium potatoes 1 cup chickpea flour: http://amzn.to/25aNOOw Salt & pepper Handful cherry tomatoes, halved 2 handfuls fresh spinach, washed Small handful pine nuts Start by boiling the potatoes whole in a pan of hot water. Once they’re soft, leave to cool for a few minutes before peeling off the skins. Place the potatoes in a bowl and mash until smooth (or use a potato ricer!). Season with salt and pepper, then sieve in the chickpea flour so that there are no lumps. Mix that together with your hands to form a dough, then sprinkle some more flour onto the work surface and tip the dough out onto it. Knead that for a few minutes and then cut it in half. Take one of the halves and roll that out into a long sausage, then split that in half again and roll it right out. With a knife, cut those into little pillows, roughly around an inch in width. Get a fresh pan of boiling water rolling and drop them in, in small batches at a time, they sink to the bottom, then when they’re done within a few seconds, they float to the top and you can remove straight away. Put them to one side whilst you boil the rest. Once done, you can then fry them by adding them in small batches to a little olive oil for around half a minute, but keep the pan moving whilst they cook. Whilst the final few cook, pan fry the cherry tomatoes and wilt the spinach. Back in the gnocchi pan, toast some pine nuts. Once everything is cooked, place the gnocchi in bowls with a good spoonful of the pesto. Then add on the spinach and the tomatoes and the toasted pine nuts. Any remaining gnocchi dough can be frozen, or they can be frozen after boiled. DESSERT - Chocolate Stuffed Dates: 4 dates, sliced open with stone removed: http://amzn.to/1W5rcwr Pana Chocolate Fig & Wild Orange (Or chocolate of choice!): http://amzn.to/1RHEuXN Stuff each date with a small square of chocolate, it's as easy as that ;-)

Comments
  • What I Ate #VeganJune 2 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician 9 лет назад
    What I Ate #VeganJune 2 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Что я ем за день (веганский) #75 | JessBeautician 4 дня назад
    Что я ем за день (веганский) #75 | JessBeautician
    Опубликовано: 4 дня назад
  • What I Eat in a Day #11 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician 9 лет назад
    What I Eat in a Day #11 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Путин пропускает удары. Лаврова задвинули из-за Трампа. Война меняет общество | Пастухов, Еловский 2 часа назад
    Путин пропускает удары. Лаврова задвинули из-за Трампа. Война меняет общество | Пастухов, Еловский
    Опубликовано: 2 часа назад
  • ⚡️НОВОСТИ | ДЕПОРТАЦИЯ ВАГНЕРОВЦА | ПОГРОМ В ЭЛЕКТРИЧКЕ ПОД МОСКВОЙ | ДРОН АТАКОВАЛ ДОМ| ПЕРВЫЙ СНЕГ 4 часа назад
    ⚡️НОВОСТИ | ДЕПОРТАЦИЯ ВАГНЕРОВЦА | ПОГРОМ В ЭЛЕКТРИЧКЕ ПОД МОСКВОЙ | ДРОН АТАКОВАЛ ДОМ| ПЕРВЫЙ СНЕГ
    Опубликовано: 4 часа назад
  • Hello November I Cozy Autumn Days I Preparing for Winter , Baking & Cooking I Slow Living 2 дня назад
    Hello November I Cozy Autumn Days I Preparing for Winter , Baking & Cooking I Slow Living
    Опубликовано: 2 дня назад
  • What I Eat in a Day #10 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician 9 лет назад
    What I Eat in a Day #10 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician
    Опубликовано: 9 лет назад
  • What I Eat in a Day #4 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician 9 лет назад
    What I Eat in a Day #4 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Игорь Липсиц: Отъем денег только начинается 5 часов назад
    Игорь Липсиц: Отъем денег только начинается
    Опубликовано: 5 часов назад
  • Как ОСТАНОВИТЬ старение? Эти 7 веществ продлевают жизнь! Биохакинг 2 недели назад
    Как ОСТАНОВИТЬ старение? Эти 7 веществ продлевают жизнь! Биохакинг
    Опубликовано: 2 недели назад
  • A Quiet Day Of Slow Living I Gardening, Baking & Gentle Care 1 час назад
    A Quiet Day Of Slow Living I Gardening, Baking & Gentle Care
    Опубликовано: 1 час назад
  • 5 Tiny Habits That Slowly Transform Your Home 7 дней назад
    5 Tiny Habits That Slowly Transform Your Home
    Опубликовано: 7 дней назад
  • ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит 3 месяца назад
    ЯПОНЦЫ НЕ ТОЛСТЕЮТ? Реальная причина вас удивит
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Лавров наговорил лишнего, Путин набирает отребье во власть. Аббас Галлямов 3 часа назад
    Лавров наговорил лишнего, Путин набирает отребье во власть. Аббас Галлямов
    Опубликовано: 3 часа назад
  • What I Ate #VeganJune 13 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician 9 лет назад
    What I Ate #VeganJune 13 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician
    Опубликовано: 9 лет назад
  • 3 Favourite Meals This Week (Vegan) | JessBeautician 4 года назад
    3 Favourite Meals This Week (Vegan) | JessBeautician
    Опубликовано: 4 года назад
  • Vegan What I Eat In A Week + Date Night 023 | Cloud Smoothie, Blueberry pancakes, Orange 3 года назад
    Vegan What I Eat In A Week + Date Night 023 | Cloud Smoothie, Blueberry pancakes, Orange "Chicken"
    Опубликовано: 3 года назад
  • В прошлом году всю тыкву ИЗВЕЛА на это! 15 причин полюбить ТЫКВУ! Икра из тыквы, пюре и ХИТРОСТИ 2 года назад
    В прошлом году всю тыкву ИЗВЕЛА на это! 15 причин полюбить ТЫКВУ! Икра из тыквы, пюре и ХИТРОСТИ
    Опубликовано: 2 года назад
  • 10 НЕОЖИДАННЫХ ВЕЩЕЙ, которые японцы делают каждый день (и это реально работает!) 1 месяц назад
    10 НЕОЖИДАННЫХ ВЕЩЕЙ, которые японцы делают каждый день (и это реально работает!)
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • What I Eat in a Day #8 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician 9 лет назад
    What I Eat in a Day #8 (Vegan/Plant-based) | JessBeautician
    Опубликовано: 9 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5