• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

【CC字幕】超細講解|100%成功的戚风蛋糕 |绵弹软嫩才是真戚风Chiffon Cake Recipe|穩定的商用配方在家也能做 【艾叔的廚房筆記】 скачать в хорошем качестве

【CC字幕】超細講解|100%成功的戚风蛋糕 |绵弹软嫩才是真戚风Chiffon Cake Recipe|穩定的商用配方在家也能做 【艾叔的廚房筆記】 4 years ago

video

sharing

camera phone

video phone

free

upload

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
【CC字幕】超細講解|100%成功的戚风蛋糕 |绵弹软嫩才是真戚风Chiffon Cake Recipe|穩定的商用配方在家也能做 【艾叔的廚房筆記】
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: 【CC字幕】超細講解|100%成功的戚风蛋糕 |绵弹软嫩才是真戚风Chiffon Cake Recipe|穩定的商用配方在家也能做 【艾叔的廚房筆記】 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно 【CC字幕】超細講解|100%成功的戚风蛋糕 |绵弹软嫩才是真戚风Chiffon Cake Recipe|穩定的商用配方在家也能做 【艾叔的廚房筆記】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон 【CC字幕】超細講解|100%成功的戚风蛋糕 |绵弹软嫩才是真戚风Chiffon Cake Recipe|穩定的商用配方在家也能做 【艾叔的廚房筆記】 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



【CC字幕】超細講解|100%成功的戚风蛋糕 |绵弹软嫩才是真戚风Chiffon Cake Recipe|穩定的商用配方在家也能做 【艾叔的廚房筆記】

🎬最新版戚风蛋糕製作影片 🔗    • Video   🎬🍫巧克力戚风蛋糕製作影片 🔗    • 【終極教程】超柔軟巧克力戚風蛋糕製作方法|蛋白霜打發技巧|Chocolat...   🎬海綿蛋糕製作影片🔗    • 【一刀未剪】海綿蛋糕製作方法|全蛋打发|可用於商業批量制作|Sponge ...   這是一個穩定的戚風蛋糕商用配方,家庭製作同樣出色。戚風蛋糕的成敗在於蛋白霜的製作,打入空氣形成蛋白霜,通常大家會用“濕性發泡、中性發泡、硬性(全)發泡“來形容蛋白霜的含氣量。但這對烘焙愛好者來說不夠直觀難以準確判斷。並且蛋白霜含氣量的多與少將直接影響烘焙的溫度和時間,這些變數會產生諸多問題,初學者難以應對。本視頻介紹適合戚風蛋糕的蛋白霜製作,包含了量化技巧,從而幫助初學者更精準的把控製作重點,提高成功率。 視頻中使用的工器具: 8寸活底蛋糕盤(三能SN5042) 耐高溫刮刀(三能SN4757) 6寸倒扣架(三能SN4194) 玻璃料理盆(Ø24cm) 6Qt廚師機(凱膳怡Kitchenaid) 手持打蛋器(博世Bosch MFQ4080) 烤箱72升 ---------------------------------------------------------------------------------------- 轉換成其他尺寸 Convert to other sizes 8"(20cm)→ 6" (15cm) = 0.56 times 8"(20cm)→ 7" (18cm) = 0.77 times 8"(20cm)→ 9" (23cm) = 1.27 times 8"(20cm)→ 10"(25cm) = 1.56 times 8"(20cm)→ 11"(28cm) = 1.89 times 8"(20cm)→ 12"(30cm) = 2.25 times 各尺寸烘焙溫度和烘焙時間: The baking temperature and the baking time: 6 " 140°C/284°F |50~55 minutes 7 " 140°C/284°F |55~60 minutes 8 " 140°C/284°F |60~65 minutes 9 " 140°C/284°F |65~70 minutes 10 " 140°C/284°F |70~75 minutes 11 " 140°C/284°F |75~80 minutes 12 " 140°C/284°F |80~85 minutes ---------------------------------------------------------------------------------------- 製作食譜: 一个8寸圓形活底烤盤(Ø20.3cm*H7.4cm) 【蛋白霜】 蛋清:150g(大約4~5顆) 幼砂糖:65g 塔塔粉:2g 【蛋黃糊】 蛋黃:70g(大約4~5顆) 糖粉 40g 玉米油 40g 淨水 60g 細鹽 2g 低筋麵粉 100g 烘焙溫度:140°C(家用及商用烤箱均適用) 烘焙時間:65分鐘 ----------------------------------------------------------------------------------- Ingredients: 8inch round shape removable bottom molds Batter: 70g egg yolk (4~5 egg yolks) 40g powdered sugar 60g water 40g corn oil(Vegetable oil) 2g salt 100g cake flour Meringue: 150g egg white 150g(4~5 egg whites) 65g caster sugar 2g cream of tartar 140°C 65mins —————————————————————————————— BGM Title: Water Lily Artist: The 126ers Water Lily by The 126ers YouTube音樂庫:    / audiolibrary_.  . Title: Jack in the Box Artist: Silent Partner Jack in the Box by Silent Partner YouTube音樂庫:    / audiolibrary_.  . #戚風蛋糕 #ChiffonCake #蛋糕 #裝飾蛋糕 #生日蛋糕 #蛋糕胚 #蛋白霜 #蛋白打發 #戚風蛋糕10寸#艾叔的廚房筆記#艾叔的厨房笔记

Comments
  • Foolproof Crown Chiffon Cake, no matter what kind of oven or pan size! 1 year ago
    Foolproof Crown Chiffon Cake, no matter what kind of oven or pan size!
    Опубликовано: 1 year ago
    353162
  • How to make baguette |Baguette Recipe |EP133 @alan8888 2 years ago
    How to make baguette |Baguette Recipe |EP133 @alan8888
    Опубликовано: 2 years ago
    6715
  • Relaxing Music That Heals Stress, Anxiety, and Depression Heals #19 2 months ago
    Relaxing Music That Heals Stress, Anxiety, and Depression Heals #19
    Опубликовано: 2 months ago
    565903
  • Chiffon cake vs Castella Cake vs Sponge cake,  which is the BEST|分不清戚风蛋糕,古早味蛋糕,海绵蛋糕❓ 几分钟讲明白 4 years ago
    Chiffon cake vs Castella Cake vs Sponge cake, which is the BEST|分不清戚风蛋糕,古早味蛋糕,海绵蛋糕❓ 几分钟讲明白
    Опубликовано: 4 years ago
    1924855
  • 絕不失敗!蓬鬆軟嫩舒芙蕾|簡單做法免模具 Japanese Souffle Pancake Recipe 13 days ago
    絕不失敗!蓬鬆軟嫩舒芙蕾|簡單做法免模具 Japanese Souffle Pancake Recipe
    Опубликовано: 13 days ago
    833
  • Chiffon Cake 6 years ago
    Chiffon Cake
    Опубликовано: 6 years ago
    4817805
  • 完美戚风 5 years ago
    完美戚风
    Опубликовано: 5 years ago
    232470
  • Easy Chinese Pastry recipe|Wife Cake | EP138 @alan8888 1 year ago
    Easy Chinese Pastry recipe|Wife Cake | EP138 @alan8888
    Опубликовано: 1 year ago
    3298
  • Japanese original Cake Roll┃super soft, no cracking, no peeling  Swiss roll 2 years ago
    Japanese original Cake Roll┃super soft, no cracking, no peeling Swiss roll
    Опубликовано: 2 years ago
    2618084
  • Fluffy yogurt cake recipe /  Souffle Yogurt Cake 3 years ago
    Fluffy yogurt cake recipe / Souffle Yogurt Cake
    Опубликовано: 3 years ago
    4517237

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS