• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Protein Structure (Part 4 of 4) - Tertiary Structure - Fibrous and Globular Proteins скачать в хорошем качестве

Protein Structure (Part 4 of 4) - Tertiary Structure - Fibrous and Globular Proteins 12 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Protein Structure (Part 4 of 4) - Tertiary Structure - Fibrous and Globular Proteins
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Protein Structure (Part 4 of 4) - Tertiary Structure - Fibrous and Globular Proteins в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Protein Structure (Part 4 of 4) - Tertiary Structure - Fibrous and Globular Proteins или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Protein Structure (Part 4 of 4) - Tertiary Structure - Fibrous and Globular Proteins в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Protein Structure (Part 4 of 4) - Tertiary Structure - Fibrous and Globular Proteins

UPDATED Tertiary Structure Video:    • Protein Structure (Part 7 of 10) - Tertiar...   Moof's Medical Biochemistry Video Course: http://moof-university.thinkific.com/... For Related Practice Problems with Worked Video Solutions on Protein Structure and Function, visit courses.moofuniversity.com. In this video, I explain the tertiary structure of proteins, as well as the differences (and key features) of fibrous and globular proteins. Tertiary structure, generally speaking, refers to the overall 3D structure of a protein, but more specifically includes interactions between side chains of amino acids in the protein. With fibrous proteins, the polypeptide backbone does not fold back upon itself to form a sort of clump or glob (as is the case with globular proteins). Instead, fibrous proteins are strong, long rods that serve some sort of structural purpose. Examples include collagen and keratin. With globular proteins, however, the polypeptide backbone does fold upon itself into a spherical sort of shape, and which amino acid residues exist on the surface and which amino acids are buried inside the glob depends on the environment in which the protein exists. Most often, globular proteins (the more common of the two types of 3D structures) exist in aqueous environments. Thus, the surfaces of globular proteins interacting with said aqueous environments are the polar or hydrophilic amino acids, while the interior of the proteins will consist of many nonpolar or hydrophobic amino acid residues burying themselves away from the aqueous environments. This idea of the hydrophobic residues burying themselves away from aqueous environments is called the hydrophobic effect, which is one of the factors contributing to the folding of the polypeptide into a 3D globular protein. Another factor is hydrogen bonds, specifically those between the side chains (or R groups) of amino acids. These hydrogen bonds differ from the hydrogen bonds between the backbone that hold alpha helices and beta pleated sheets (in secondary structure) together. A third factor is electrostatic interactions. Acidic and basic side chains can carry negative or positive charges, respectively, depending on the pH of the environment. The interactions of said charges contributes to how the protein folds overall. (Remember: like charges repel, while opposite charges attract). The fourth factor, the formation of disulfide bridges / disulfide bonds, is distinct from the rest in that the interactions are covalent bonds between thiol groups on cysteine residues that form in oxidative environments and are denatured in reductive environments. The rest of the interactions are non-covalent interactions. It’s worth mentioning that detergents can denature hydrophobic interactions, heat can disrupt hydrogen bonds, and pH changes can disrupt electrostatic interactions. For a suggested viewing order of the videos, information on tutoring, personalized video solutions, and an opportunity to support Moof University financially, visit MoofUniversity.com, and follow Moof University on the different social media platforms. Don't forget to LIKE, COMMENT, and SUBSCRIBE: http://www.youtube.com/subscription_c... SUPPORT MOOF UNIVERSITY: http://www.moofuniversity.com/support... BUY A T-SHIRT https://shop.spreadshirt.com/moofuniv... INFORMATION ABOUT TUTORING AND PERSONALIZED VIDEO SOLUTIONS: http://www.moofuniversity.com/tutoring/ INSTAGRAM:   / moofuniversity   FACEBOOK:   / 1554858934727545   TWITTER:   / moofuniversity  

Comments
  • Myoglobin and Hemoglobin (Compare and Contrast) 12 лет назад
    Myoglobin and Hemoglobin (Compare and Contrast)
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Enzymes (Part 4 of 5) - Competitive and Noncompetitive Inhibitors 12 лет назад
    Enzymes (Part 4 of 5) - Competitive and Noncompetitive Inhibitors
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Amino Acids (Part 5 of 5) - Peptides, Polypeptides, and Peptide Bonds 12 лет назад
    Amino Acids (Part 5 of 5) - Peptides, Polypeptides, and Peptide Bonds
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Структура белка (часть 1 из 4) – Уровни структуры белка 12 лет назад
    Структура белка (часть 1 из 4) – Уровни структуры белка
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Домены, мотивы и повороты (Лекция 3) 9 лет назад
    Домены, мотивы и повороты (Лекция 3)
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Мирный план Трампа | Что в нём может привлечь Путина (English subtitles) 8 часов назад
    Мирный план Трампа | Что в нём может привлечь Путина (English subtitles)
    Опубликовано: 8 часов назад
  • Лучшие моменты турнира UFC Катар: Царукян vs Хукер 2 часа назад
    Лучшие моменты турнира UFC Катар: Царукян vs Хукер
    Опубликовано: 2 часа назад
  • Hemoglobin, Bohr Effect, and Fetal Hemoglobin 12 лет назад
    Hemoglobin, Bohr Effect, and Fetal Hemoglobin
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Protein Structure 9 лет назад
    Protein Structure
    Опубликовано: 9 лет назад
  • Amino Acids (Part 1 of 5) - Introduction 12 лет назад
    Amino Acids (Part 1 of 5) - Introduction
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Protein Structure and Folding 7 лет назад
    Protein Structure and Folding
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Primary Structure of Proteins 10 лет назад
    Primary Structure of Proteins
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Tertiary Structure of Proteins 10 лет назад
    Tertiary Structure of Proteins
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят? 1 месяц назад
    Вы просыпаетесь в 3 часа ночи? Вашему телу нужна помощь! Почему об этом не говорят?
    Опубликовано: 1 месяц назад
  • Алексей Венедиктов: «У меня нет выгоды. Я могу пойти на все». Разговор на фоне идеального шторма 10 часов назад
    Алексей Венедиктов: «У меня нет выгоды. Я могу пойти на все». Разговор на фоне идеального шторма
    Опубликовано: 10 часов назад
  • Quaternary Structure of Proteins 10 лет назад
    Quaternary Structure of Proteins
    Опубликовано: 10 лет назад
  • Protein Structure - Primary, Secondary, Tertiary, and Quaternary - Biochemistry 3 года назад
    Protein Structure - Primary, Secondary, Tertiary, and Quaternary - Biochemistry
    Опубликовано: 3 года назад
  • Four levels of protein structure | Chemical processes | MCAT | Khan Academy 12 лет назад
    Four levels of protein structure | Chemical processes | MCAT | Khan Academy
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Carbohydrates (Part 1 of 4) - Introduction 12 лет назад
    Carbohydrates (Part 1 of 4) - Introduction
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Будет ли мир, что делать с 3 млн СВОшников, диверсии в Польше, запрет STALKER / «Ужасные новости» 9 часов назад
    Будет ли мир, что делать с 3 млн СВОшников, диверсии в Польше, запрет STALKER / «Ужасные новости»
    Опубликовано: 9 часов назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5