У нас вы можете посмотреть бесплатно Smoked Drunken Drumsticks on the Pit Barrel Cooker или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Here is a Delicious way to make some Juicy Smoked Drunken Drumsticks. Recipe from Jeff at Smoking-Meats.com : https://www.smoking-meat.com/march-31... Ingredients: Chicken Drumsticks 1/2 Cup Brown Sugar 1/2 Cup Kosher Salt 40 Ounces Water 2-12 Ounce Beers Chicken Rub BBQ Sauce Make Brine by adding Salt and Brown Sugar to Water. Stir until dissolved. Add 24 Ounces of Beer and continue to stir. Soak Chicken Drumsticks in Brine for 2-3 Hours. Remove from Brine and Rinse well. Dry off with Paper Towels. Apply Chicken Rub of your choice. Smoke for 1 1/2 - 2 Hours, or until internal temperature reaches 166 degrees Fahrenheit. Mix BBQ Sauce and Beer together, and apply to Chicken Drumsticks for last 20 minutes to form a nice glaze. Eat and Enjoy! My Smoked Sous Vide Carnitas Video: • Smoked Sous Vide Carnitas Pabst American Pale Ale: http://pabstbrewingco.com/beers/ My Website Erik's Smoking BBQ: https://www.erikssmokingbbq.com/