• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chocolate Easter Eggs скачать в хорошем качестве

Chocolate Easter Eggs 8 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chocolate Easter Eggs
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chocolate Easter Eggs в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chocolate Easter Eggs или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chocolate Easter Eggs в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chocolate Easter Eggs

Instagram: @trigavin I show you how to make Chocolate Easter Eggs, the simple way. Subscribe for more sweet, simple recipes plus a taste of European life. Don't forget to bump the quality up to 1080p! You will need: Easter Egg Mould - rub with cotton wool before use for better shine Cotton gloves - readily available in most supermarkets Probe thermometer Chocolate - For 1 standard sized egg (15cm) : 250g Chocolate chopped + 50g finely chopped (only add as much as needed to reach required temperature). Ideally use couverture chocolate as the extra cocoa butter makes it more liquidy when melted and thus easier to coat the mould but most good quality eating chocolate will work. If using non-couverture, work quickly and perhaps give it a little shake to move it around inside the mould and tap it when holding it upside down to remove the excess if it has become very thick. 1. melt chocolate in bowl sitting over pan of steaming water (not quite simmering), ensuring bottom of bowl not touching water. Be careful to ensure no water droplets enter the chocolate. Stir as it melts and as soon as reaches 45 degrees C, remove from heat. NB 1)temp must reach at least 45 C but it must not go beyond 50 degrees C so it may be better to remove it from the heat just before it reaches 45 degrees C as it will probably increase up to 45 C thanks to the residual heat from the bowl. 2) if the tip of your thermometer is resting against the base of the bowl, the temperature is going to be hotter and not reflect the temperature of your chocolate accurately - try to keep the tip in the chocolate itself and move it around a little to give you an accurate reading. 3) Wipe the tip of the thermometer before re-inserting it into the chocolate (if you remove it!) to give you an accurate reading. 4) Once you remove the chocolate from the heat, take care to move away from the steaming pan of water (unlike I did in the video!) to prevent water droplets affecting the chocolate. 2. Add a few pieces of chocolate at a time (about 5 grams) and stir well until completely melted before adding next few pieces (otherwise lumps will remain). Continue until temp drops to about 36 degrees C. From this point add a couple of pieces at a time, stirring until fully melted, until the temperature drops to 32-34 degrees C. If the temperature has dropped within this range and a couple of unmelted pieces remain, remove them, working swiftly. 3. Coat inside of mould with chocolate, invert (tap the mould a couple of times if chocolate has become very thick) to remove excess. Scrape off excess chocolate whilst still holding it face down. Then place it, face-down onto baking paper. 4. After 3-4 mins (maybe a little longer for milk or white choc) scrape off excess chocolate and place back onto baking paper. Leave to set in a cool dry place (NOT the fridge!) for a few hours. 5. Lift off mould and put on some cotton gloves to prevent fingerprints. 6. Heat large saucepan for about 30 seconds. dry base then lightly press first shell onto it. Fill with chosen filling and then repeat with second shell. 7. Press the two shells together and hold for 30seconds/1 minute then carefully place down onto baking paper (if it doesn't stand upright you may need to prop it against something). 8. Once set (at least an hour), make base by pressing it gently onto heated pan. Twist to ensure its melting down evenly (only a few seconds otherwise you will create a hole and filling will fall out!). Return to baking paper, and leave to set completely before wrapping and enjoying. If you make these I would LOVE to see. Please post a picture to my Facebook page :   / tri-1772076983008397   or tag me on instagram

Comments
  • Chocolate Easter Egg | Simple Geometric Easter Egg 3 года назад
    Chocolate Easter Egg | Simple Geometric Easter Egg
    Опубликовано: 3 года назад
  • Простые шаги для создания блестящих, идеальных шоколадных конфет дома! Мы объясним, как сделать ш... 10 месяцев назад
    Простые шаги для создания блестящих, идеальных шоколадных конфет дома! Мы объясним, как сделать ш...
    Опубликовано: 10 месяцев назад
  • How to make a Chocolate Easter Bunny and an Easter Surprise Egg 11 лет назад
    How to make a Chocolate Easter Bunny and an Easter Surprise Egg
    Опубликовано: 11 лет назад
  • It's So Easy To Make This Delicious Easter Egg 5 лет назад
    It's So Easy To Make This Delicious Easter Egg
    Опубликовано: 5 лет назад
  • How to Make Cadbury Easter Creme Eggs!  Easy and Delicious Homemade!! 12 лет назад
    How to Make Cadbury Easter Creme Eggs! Easy and Delicious Homemade!!
    Опубликовано: 12 лет назад
  • Chocolate Easter Egg | Ruby and Milk Chocolate with a Crunchy Filling 2 года назад
    Chocolate Easter Egg | Ruby and Milk Chocolate with a Crunchy Filling
    Опубликовано: 2 года назад
  • Amazing Chocolate Easter Egg Creations! 6 лет назад
    Amazing Chocolate Easter Egg Creations!
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Рождественские шоколадные трюфели с молоком ПРОСТОЙ рецепт шоколадных трюфелей 2 года назад
    Рождественские шоколадные трюфели с молоком ПРОСТОЙ рецепт шоколадных трюфелей
    Опубликовано: 2 года назад
  • I Tested Expensive Compound Chocolates - Are They Worth It? 4 года назад
    I Tested Expensive Compound Chocolates - Are They Worth It?
    Опубликовано: 4 года назад
  • Breakable Chocolate Easter Eggs filled with candy 4 года назад
    Breakable Chocolate Easter Eggs filled with candy
    Опубликовано: 4 года назад
  • Dubai Wala Kunafa Chocolate Easter Eggs | Pistachio Kunafa Chocolate Easter Egg | Kunafeh Easter Egg 7 месяцев назад
    Dubai Wala Kunafa Chocolate Easter Eggs | Pistachio Kunafa Chocolate Easter Egg | Kunafeh Easter Egg
    Опубликовано: 7 месяцев назад
  • How to Make Chocolate Easter Eggs at Home | Nenette Chocolates 4 года назад
    How to Make Chocolate Easter Eggs at Home | Nenette Chocolates
    Опубликовано: 4 года назад
  • Sugar Easter Eggs 7 лет назад
    Sugar Easter Eggs
    Опубликовано: 7 лет назад
  • Как приготовить ИДЕАЛЬНЫЕ МОТИ дома: самый ПРОСТОЙ рецепт 5 месяцев назад
    Как приготовить ИДЕАЛЬНЫЕ МОТИ дома: самый ПРОСТОЙ рецепт
    Опубликовано: 5 месяцев назад
  • How to make the perfect chocolate bonbons | Friandise special 3 года назад
    How to make the perfect chocolate bonbons | Friandise special
    Опубликовано: 3 года назад
  • Leckerer als Kuchen – diese Schokokugeln erobern die Welt! 3 месяца назад
    Leckerer als Kuchen – diese Schokokugeln erobern die Welt!
    Опубликовано: 3 месяца назад
  • Как сделать шоколадное пасхальное яйцо дома 2020 5 лет назад
    Как сделать шоколадное пасхальное яйцо дома 2020
    Опубликовано: 5 лет назад
  • ✴︎ボンボンショコラの作り方 コーヒーガナッシュ&ラッピング✴︎バレンタインBonbons de Chocolat Ganache au Café✴︎ベルギーより#43 6 лет назад
    ✴︎ボンボンショコラの作り方 コーヒーガナッシュ&ラッピング✴︎バレンタインBonbons de Chocolat Ganache au Café✴︎ベルギーより#43
    Опубликовано: 6 лет назад
  • Easy chocolate Easter eggs / Chocolate eggs without moulds / Easter eggs recipe with chocolate 3 года назад
    Easy chocolate Easter eggs / Chocolate eggs without moulds / Easter eggs recipe with chocolate
    Опубликовано: 3 года назад
  • Surprise Easter Chocolate Eggs - Mousse Cake Inside! 9 лет назад
    Surprise Easter Chocolate Eggs - Mousse Cake Inside!
    Опубликовано: 9 лет назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5