• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Focaccia Bread, No Knead, 3 Hour Proof скачать в хорошем качестве

Focaccia Bread, No Knead, 3 Hour Proof 3 months ago

focaccia

homemade

bread

foccacia bread

same day focaccia

recipes

baking

foodie

homemade bread

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Focaccia Bread, No Knead, 3 Hour Proof
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Focaccia Bread, No Knead, 3 Hour Proof в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Focaccia Bread, No Knead, 3 Hour Proof или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Focaccia Bread, No Knead, 3 Hour Proof в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Focaccia Bread, No Knead, 3 Hour Proof

Focaccia, the ultimate simplicity. I have made many versions of focaccia. Including a beautiful olive tapenade focaccia, which the video is up on my channel if you're interested. Achieving its incredible flavor is effortless - just olive oil, fresh herbs, and flaky sea salt are needed. The best part is the freedom to add your favorite ingredients. This no-knead focaccia requires minimal effort - around a 3-hour proofing time is all you need. Perfect for those who like no knead breads or planning ahead. The high hydration dough gives you a soft, moist crumb, and the bubbles are fun when dimpling. I modified my sourdough ratios for this focaccia and added in dry active yeast to give me a beautiful proof quickly. I will have a sourdough focaccia recipe coming with my starter, which will require a longer proof. 500 grams bread flour 6 grams yeast 1 teaspoon sugar 2 teaspoons yeast 1 Tablepoon olive oil + more for oiling dough 1 teaspoon salt + more for topping 400 grams warm water Toppings: Flakey Sea Salt Chives Rosemary Thyme I only ever use grams to weigh out my sourdough, so I went off of that with my weight of flour and warm water. Mix briefly just until combined. Cover for 30 minutes and let the flour absorb the moisture. Fold the dough over itself, going around the bowl until it forms a smooth ball. Cover again and let proof 1 1/2 hours. Turn dough into oiled parchment paper. I filled with chives, but if you don't want to, you can just tri fold it and place it back in the pan. Flip it over and cover to proof another 1 1/2 hours. Top with desired Toppings, more olive oil, and a sprinkle of flakey sea salt. Bake At 425° F for 18-20 minutes . Turn on cc for subtitles! Thank you! Filmed On Galaxy S23 Ultra Edited On YouCut Pro Instagra @sugarspunpeonies Music: The Way Home Musician: ZakharValaha URL: https://pixabay.com/music/-the-way-ho...

Comments
  • Amish Style Fresh Strawberry Pie 2 days ago
    Amish Style Fresh Strawberry Pie
    Опубликовано: 2 days ago
    73
  • Sourdough Starter and Sourdough Bread // Zero Waste, No discard, Easy to Follow 🫶 1 year ago
    Sourdough Starter and Sourdough Bread // Zero Waste, No discard, Easy to Follow 🫶
    Опубликовано: 1 year ago
    1192200
  • Intimate Session I - Riccardo Roveda 5 months ago
    Intimate Session I - Riccardo Roveda
    Опубликовано: 5 months ago
    229951
  • Sinusoidal Function Word Problems: Ferris Wheels and Temperature 3 years ago
    Sinusoidal Function Word Problems: Ferris Wheels and Temperature
    Опубликовано: 3 years ago
    50905
  • The Best Carrot Cake You Ever Try 2 years ago
    The Best Carrot Cake You Ever Try
    Опубликовано: 2 years ago
    67851
  • How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted 1 year ago
    How to Bake the Best Focaccia Bread You've Ever Tasted
    Опубликовано: 1 year ago
    3469360
  • French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome 2 years ago
    French Baguettes | Richard Bertinet | Gozney Dome
    Опубликовано: 2 years ago
    1651778
  • Chopin - Nocturne in C-sharp Minor, B. 49 (Op. posth.) | Lento con gran espressione | Relaxing 3 months ago
    Chopin - Nocturne in C-sharp Minor, B. 49 (Op. posth.) | Lento con gran espressione | Relaxing
    Опубликовано: 3 months ago
    187759
  • The Biga: The Explosive Preferment 4 days ago
    The Biga: The Explosive Preferment
    Опубликовано: 4 days ago
    13926
  • Chick-Fil-A Sandwich Dupe 2 weeks ago
    Chick-Fil-A Sandwich Dupe
    Опубликовано: 2 weeks ago
    74

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5