У нас вы можете посмотреть бесплатно HOMEMADE SOY SAUCE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Recipe: Homemade Soy Sauce HOMEMADE SOY SAUCE (#02) • 【醤油の作り方(搾り編) #02】1年寝かせた自家製醤油を搾って火入れして... Soy Beans: 500 gram Wheat (Bulgur): 500 gram KOJI Rice: 100 gram (or, KOJI Powder: 0.5 teaspoon) • 【米麹(米こうじ)の作り方】タッパー1つで手軽に自家製の米麹を作ります。 ... Salt: 300 gram Water: 1500 gram 0:00 Start to make Homemade Soy Sauce. 0:20 1. Wash Soy beans, soak in water for 1 night. 1:20 2. Makes dried Wheat with frying pan. 2:25 3. Cook Soy beans for 3 hours. 3:00 4. Mix KOJI Rice and Wheat. 3:45 5. Drain water of Soy beans, return to pot and makes it dry. 4:45 6. Cook down Soy beans under 30 degree, mix Wheat and KOJI Rice. 6:00 7. Soy beans into container. 7:00 8. Wait for 6 hours. 7:20 9. After 6 hours, mix Soy beans well. 8:20 10. After 6 hours(total 12 hours), mix it well. 9:20 11. After 12 hours(total 24 hours), mix it well. 10:25 12. After 12 hours(total 36 hours), mix it well. 11:35 13. After 12 hours(total 48 hours), mix it well. 12:35 14. After 12 hours(total 60 hours), Dry Soy beans. 13:45 15. After 12 hours(total 72 hours), Soy beans, Salt and water into container, and mix well. 15:00 16. Put the Cling wrap and lid, keep in fridge for 1 year. 15:45 17. After 1 week, check the Soy Sauce. #HOMEMADE #SOYSAUCE #JAPANESE