У нас вы можете посмотреть бесплатно Egg Filled Flatbread (鸡蛋灌饼) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
The perfect breakfast INGREDIENTS (8 servings): 1 tsp active dry yeast 1 tsp sugar 1 cup warm milk 1 tbsp olive oil 2 cups all purpose flour 3 eggs 1 stalk green onion, chopped 1 tsp salt bacon pieces (optional) DIRECTIONS: 1. combine yeast, sugar, milk, olive oil, and 1 cup flour 2. mix well, and add in second cup of flour 3. mix until it forms a dough 4. cover for 1 hour to let the dough rise 5. divide the dough into 8 sections and knead each piece thoroughly. flatten each piece into a disk about 6 inches in diameter 6. to make the filling whisk together the eggs, green onions, and salt (bacon is also good) 7. cook the bread in a large pan over medium-low heat 8. wait until the bubbles start forming 9. when the whole piece is blown up like a balloon, cut a hole and pour in some of the whisked egg 10. move the egg around until it forms an even layer 11. cook on each side 12. serve and enjoy!