У нас вы можете посмотреть бесплатно 班兰糯米糕食谱 零失败制作方法 | Pandan Kuih Seri Muka Recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
一步一步教你做班兰糯米糕,一款非常受欢迎的娘惹糕点。零失败制作做法,天然的班兰香与糯米的结合,咸香Q弹的味道真的好好吃。 Here’s a step-by-step recipe guide on how to making Pandan Kuih Seri Muka (Pandan Glutinous Rice Cake), a very popular Nyonya dessert. This zero failure recipe combines the natural fragrance of pandan with the chewy texture of glutinous rice. The salty and savory taste is truly delicious. Ingredients 材料: ▶️ Glutinous Rice Layer 糯米层 300g Glutinous rice 300克 糯米 1 tsp Salt 1茶匙 盐 100g Coconut milk 100克 椰浆 100ml Water 100毫升 清水 4 pcs Pandan leaves 4片 班兰叶 ▶️ Pandan Layer 班兰层 3 Eggs (medium size) 3个 鸡蛋(中) 120g Sugar 120克 糖 30g Corn flour 30克 玉米粉 40g Plain flour 40克 普通面粉 1/4 tsp Salt 1/4茶匙 盐 200g Coconut milk 200克 椰浆 4 pcs Pandan leaves 4片 班兰叶 120ml Water 120毫升 清水 备注 Remark: 用搅拌器将4片班兰叶和120毫升水混合。过滤取120毫升班兰汁。 Blend 4pcs Pandan leaves and 120ml water with blender. Strain for 120ml Pandan juice. 喜欢的朋友,别忘了点赞 请与您的朋友分享此视频 加订阅点击小铃铛🔔 这样你就不会错过我的任何新视频! If you like this video, please don't forget to click 'like', share, SUBSCRIBE and turn on the notification button 🔔 so you won't miss any of my new videos! / @travelfoodtech