У нас вы можете посмотреть бесплатно How to Temper Chocolate, with Chef Dominique Ansel или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
WELCOME TO MY TEST KITCHEN! Let’s talk about tempering chocolate - the process of heating and cooling chocolate to form the proper crystallization in the cocoa butter, to achieve that smooth and shiny finish. Think of the outer shell of a chocolate truffle, with that crisp texture that “snaps” when you bite into it. Here, I’ll show you the tabling method, using a stone countertop to temper the chocolate and spread over a chablon (stencil) to create the shiny and crisp chocolate plaques for our éclairs. -- Chef Dominique Ansel #chocolate For your information about Chef Dominique and Dominique Ansel Bakery, visit: https://www.DominiqueAnsel.com Visit our Soho NYC shop, Dominique Ansel Bakery: https://www.DominiqueAnselNY.com/ Visit our new Flatiron NYC shop, Dominique Ansel Workshop: https://www.DominiqueAnselWorkshop.com/ We're shipping nationwide! At https://www.DominiqueAnselOnline.com Follow Chef Dominique on Instagram: / dominiqueansel Follow us on Facebook: / dominique.an. . (c) Online Pastry Concepts LLC 2022 All Rights Protected